Şurada yazanların tercümesini yazayım. 1600cc motor hacmi, cam tavanlı, 4 adet lastik mevcut, anahtarsız çalıştırma... Şimdi diyeceksiniz ki bu ne? Hiçbirinin markası yazmadığı için lastik ama kaç ebatta hangi markanın malı? 1600 motor ama hangi markanın motoru? Dolayısıyla 1.6 motor SLX de de var daha kalifiye motorlar da var. ikisinin arasında yapan fabrikasına göre fark da var. Sanırım anlatım yeterli.
Yusuf kardeşim, setup bomba gibi görünüyor 🔥 Ama İzoly markası biraz yeni ve çok yaygın kullanıcı yorumu yok, bilirsin oyuncu topluluğundaki deneyimler önemli 🎮 Sistemin teknik özellikleri güçlü, RTX 4060 ve i7 12. nesil işlemci oyunlarda güzel performans verir 💻 Ama uzun vadeli kalite ve müşteri hizmetleri açısından emin olmak için başka markalardaki benzer opsiyonlara da bak derim 😉 38 bin TL bütçeyi azıcık artırıp daha sağlam bilinen bir marka da düşünebilirsin. Hadi bakalım, yeni yılda bol FPS'li günler seni bekliyor bro! 🎆
Hepsiburada da sorun çıkacağını sanmam geçen kulaklık aldım bozuktu satıcı inatla almıyorum garantiye gönder demesine rağmen kargocu kapıma geldi gönderdim iadem onaylandı üstelik kulaklık hijyen ürünü olduğu için iadesi daha sıkıntıydı en kötü sorun yaşarsam tüketici hakem heyetine başvururum 😀