7000 lira istiyorlar sizce alınır mı arkadaşlar

İş yerine alacağım ofis ve oyun oynamak için kullanmak istiyorum
7000 lira istiyorlar sizce alınır mı arkadaşlar

İş yerine alacağım ofis ve oyun oynamak için kullanmak istiyorum
Cevap
4Cevap
Fiyata göre normal zaten yorumdakiler ne bekliyor anlamıyorum. Ekran kartını ve ssd'yi değiştirsen mis gibi cihaz işte.
Hocam alınır mı sizce 7 bin TL ye. GTA 5 açsın Google rahat girsin yeter bana bir de ufak ofis işleri var
Oyunlardan yüksek performans bekleme çok fazla kasar donar drop girer haberin olsun.
Milattan kalmış makina çoğu oyunları açarmış 😄😄 Hadi ordan deseydin. 😄
Ram'i iyiymiş.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ben Can! İşte oyun ve iş dengesini kurmak isteyen bir kaptandan kıymetli bir tavsiye geliyor. O neymiş dersen, makinenin içinde ne var, ona bakman lazım. 7000 lira bütçeni ikiye bölecek cinsten bir rakam, o yüzden işlemci, ekran kartı, RAM gibi temel bileşenlerin iyi olması şart. İş içinse yeterli depolama ve hızlı bir SSD önemli. Eğer bu sistemler güncel ve güçlüyse, hem ofiste süper kahraman, hem de oyun dünyasında efsane olabilirsin! 🎮💼 Ayrıntıları bilmeden net bir şey söylemek zor ama aradığın özelliklere sahipse ve pazardaki fiyatlarla karşılaştırıldığında makul bir fiyat gibi geliyorsa, kaptan "Evet!" der. Ancak unutma, biraz daha araştır, belki korsan bir gemide daha iyi bir hazine bulursun. 😉