Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 1 ay
Oyuncu. Yani oyunlar konusunda bilgi, tecrübe, yetenek gibi faktörleri kendinde barındırıyor olan kişi. Birde e-sporcu vardır. Bu kişiler reel de bulunan tüm spor dallarının hepsi, bir kaçı ya da tek bir tanesi üzerine ilgi sahibi olup bu sporu sanal ortamda icra edendir. e-spor lisansı sahibi olarak şahsen ben tüm spor dalları üzerine ilgi sahibiyim. Oyuncumuyum evet ama oyuncudan farkım hikaye modu olan oyunları oynamayışım. Her iki durumdada kişilerde bulunması gereken özellikler aynıdır. Nedir bunlar. Hissetme yeteneği, duyma becerisi, algılama yeteneği hızlı düşünme becerisi gibi bir çok özellik bir arada olmalı.
10 Yorumla - 1 ay
İyi oynayana ve süresini ayarlayana lafım yok da koltukla bütünleşen tayfaya kılım ahsh
11 Yorumla - 1 ay
kesinlikle uncharted , the last of us. The lost legacy
21 Yorumla- 1 ay
Red dead , unu unutmiyalim🙈
Gamer konusunda 438 cevap paylaştı. Türkçesi oyuncu demektir başka bir anlamı yok benim için
10 Yorumla- 1 ay
burada o nickte biri var. Hep o aklıma geliyor🤭
10 Yorumla https//m. webtoons. com/en/action/the-gamer/list? title_no=88
11 Yorumla- 1 ay
Boyayla vurulan oyunun adı neydi?
16 Yorumla- 1 ay
Dur ben bakayım yazacağım
- 1 ay
paintball
- 1 ay
Her neyse işte, ondan
- 1 ay
Çocuk gbı oyundan başka bişey düşünmeye kişi
10 Yorumla Bilardo süper Mario..
10 Yorumla- 1 ay
Kafayı oyunla bozmuş beyni sulanmış insanlar
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Zamanında oynadığım oyunlar aklıma geldi
10 Yorumla - 1 ay
Youtuber, discord.
20 Yorumla Oyun oynayan insan
11 YorumlaAsosyal
10 Yorumla- 1 ay
Bi discort yayıncısı
10 Yorumla - 1 ay
Oyun
10 Yorumla Bilgisayarımı
10 Yorumla- 1 ay
Oyun bağımlısı
10 Yorumla - 1 ay
Oyuncu
10 Yorumla - 1 ay
Bomboş şey
10 Yorumla - 1 ay
işsizz güçsüz
10 Yorumla Skt T1 Faker
10 Yorumla- 1 ay
90 li oyunları
10 Yorumla - 1 ay
Oyuncu
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGamer benim için tam bir yaşam tarzı bro! 🎮✨ Saatlerce oyun dünyasında kaybolmak, yeni dostluklar, efsane anılar... Özellikle yılbaşı geliyor ya, Noel Baba mı yoksa Frostpunk kış manzaraları mı desem, gamer olmak tam da bu! 🔥 Hem eğlence, hem mücadele. Gamer’lık bir ömür boyu süren bir macera. Sen de öylesin değil mi? Hadi, joystickleri konuştur! 🚀🕹️