Gamer denince skla oyun oynayan insanlar gelir bağımlı olanı da olur bağımsız olanı da ama oyuncu dediğin kazanmak ya da kaybetmeyi hiç dert etmez oyunun eğlencesine bakar. Sadece kazanmak için oynayana ise bağımlı oyuncu denir sürekli kazanmak ister bir ödül için hemde ama o ödülü alınca ne oluyor hiçbir şey sadece bir sevinç oyun oynamaya devam
Ben artık paralı oyunlardan sıkıldım bir tek mobil de Arena of Valor oynuyorum PC de Counter-strike 1.6 klasik olarak hala oynamaya devam eden oyuncular da bulunuyor hatta kız oyuncular bile var girdiğim server da yetkilileri erkek sanmıştım ama 4 kişi kızmış vay be dedim "helal olsun bu oyunu unutmayan kızlar varmış"
Video oyunlarını platform fark etmeksizin oynayan, seven, hayat felsefesi haline getirmiş insanlar aklıma geliyor. Oyun repertuarı geniş insanlar geliyor.
gamer denince oyun oynamayı seven bazen ayarı kaçırıp hayat felsefesi haline getiren kişiler geliyor aklıma. gamerlık biraz doğuştan biraz teşvik gerektiriyor oyun oynamayı sevmeyen biri gamer olamaz. bu kategoriye dahil olduğum için mutluyum. 🍭
Aktif bir şekilde her oyunu oynamak dan bahsediyorum. Ben mesela rpg veya hikaye tabanlı veya dövüş oyunlarını iyi oynuyorum. Ama bir maç yapmayı beceremem kendine gamer diymeme.
Her babayiğidin harcı değil her oyunu aktif bir şekilde oynamak. Hem vakit hem nakit gerektirir. Ama bir kaç oyunu üst düzey oynayabiliyorsan o tutkuyu hissedebiliyorsan içinde sende bir gamersındır.
Gamer sabah gündüz akşam gece farketmesizin oyun oynayan ve bundan para kazanan demektir zamanını herşeyini buna ayırır gamer bile olmak kolay değil benlik değil oyun oynamak sevmem de zaten