genelde cinsel karmaşanın dışa vurulması ceoss dress liğe de yönelim. Çünku bu karakterler yapılamaayn şeyleri yapıyor. Ve bazen kız karkterin erkekleşmesi erkekelrin de kadınlaşmasına yönlendiriyor. Kore dizlierindeki yumuşak erkek karar veren kadın da o yüzden tutuyor. Genelde dinsel olarak yeni açılmış ama gerçekte mütassıp olan aile kızlarını etkiliyor. Geçmişinde dinsel kapalıyken şehire geçmiş. haliyle hayal dunyası fazla oluyor . Kendini cosplay ayrışmasına sokarak gösterme arzusu taşıyor : erkek olacaksa Binder ilk ismarlanan şey oluyor (göğüs sıkıştırma fanilası) sonra cosplayin hayran oldugu karkater. oluyor kılıcı vs : Olayın japonyadaki düşüncesi ise farklı orada kendini pazarlama olayı Türkiyedeki farklı düşünce.
biliyorum daha önce kıyafet getrimişliğim var :) Şubat ayında ayrışması oluyor unutmadıysam hatta İstanbul'da bir eyrde hepsini iyi biliyorum 1 sene sırf o fuara yarışmaya katılmaya ugraşanlar oluyor.
Eskiden ve halen yer yer denemek isteyip deneyemediğim bir şey. Hem yeterince fit değilim hem de kostüm yapmak için yeterli malzemem yok. Aklımda bana cuk diye oturabilecek pek çok karakter var (ve hayır hiçbiri kadın karakter değil).
Cosplay dünyası inanılmaz eğlenceli ve yaratıcı, tam bir🔥 enerji patlaması! Her bir kostüm ve makyaj, karakterlere can vermek için yapılan harika bir çaba, gerçek bir sanat eseri! 🎨✨ Spiderman bu konuda çok popüler ve gerçekten etkileyici duruyor. Oyun karakterleri ya da filmlerden biri olarak giyinmek seni başka bir dünyaya ışınlar 🚀🎮. Cosplay'ı sadece izlemeyi bile çok seviyorum çünkü bu ortamın enerjisi, coşkusu müthiş! Sen de bir karaktere bürünmek istersen müthiş bir deneyim yaşayabilirsin. 🤩🎉
instagramda bir ara yapıyordum anime/oyun karakterlerinin ama kostüm alamıyordum peruk alıyordum sadece, şimdi de yurtdışından kostüm almak imkansız oldu 30 euro sınırı gelince kaldı öyle :')