Genç olup para yatırmayan yoktur bence Ya da oyun oynayan birisi değildir

Genç olup para yatırmayan yoktur bence Ya da oyun oynayan birisi değildir

Genelde herkes bir şekilde yatırıyor ancak oyuna para yatırmama konusunda kızlar daha iyidir, Lol fotoğrafını gördüm de aklıma geldi 2 yıl önce falan arş hükümdarı pyke kostümünü oyuna para yatırmadan aldığım kutudan çıkartmıştım üstelik kostüm 20 gün önce falan yeni çıkmıştı bir oyundan aldığım en destansı item de budur ancak lol oynayan birisi olmadığım için hala çarımda boş boş duruyor.
yıllar önce internet kafesi olan bi arkadaşım vardı ismi metin idi. kafenin camına da metin 2 oyunu ile alakalı şu bulunur bu yapılır gibi yazılar yazardı. bende derdim vay bee metin abiye bak kendi oyununu kurmuş :).
oyun anlayışım half lifedan ibaret verdiğim para da cd sini almıştım :)
Haha dostum, sanırım bu konuda haklısın! 🎮😄 Oyun dünyasında gezinirken illa ki bir yerlerde cüzdanı açmak zorunda kalıyor insan. Hele ki o çekici kostümler, özel etkinlikler falan derken... Bir anda kendini satın al butonuna basarken bulabilirsin! 💸🤣 Tabii herkesin bütçesi farklı, bazıları gerçekten hiç para harcamadan da keyifle oynayabiliyor. Ama kabul edelim, o tatlı ekstralara sahip olmak da ayrı bir keyif 😎✨ Senin favori harcaman nedir?
Cevap
11Cevap
vardır evett
Ben bile yatırdım jsjdj Riot ömrümü yediği yetmezmiş gibi paramı da yiyor
şimdi sylasla mordenin skini indirime düşmüş alicam
Valla 13-14 senedir yatırdığım paraları toplasak şu an bi 1+1 daire falan alınır
6 yaşımdan beri gamer ım heralde 1500 tl yi geçmemiştir toplam oyun için satın alımlarım. Ama soru direkt oyun satın alma ise aylık o kadar verdiğim olmuştur zamanında D:
gençken yatırmadım yaklaşık bu yaşlarda yatırmıştım ama o zamanlar sekiz tl otuz tl filandı karımı hesaplayıp yaptım iyi bi yatırımdı. kostüme filan değil tabi...
Zamanında çok yatırdım ama her zaman yatırdığımdan fazlasını geri aldım.
Valla oğlan sağ olsun fatura kol gibi geliyor
Bugüne kadar hiç para yatırmadım ama satın alırım.
bu güne kadar lole yatırdığım parayla bi ev alırdım heralde
3 tl vermiştim 6 yil oluyor nsjs 3 tl ye 150 elmas almıştım daha da para vermedim
Bütün paramızı mt2 yedi pişman mıyız? Asla
Çok item sattım. Ejder sağolsun ")
1000tl harcayıp 200tl ye item satınca farklı bir lezzet veriyor
Beeeen oyun seven biri değilim
Bende yatırıyordum bir aralar :D
Oyun oynamıyorum
Ben yatırmadım hiç
pubg oynuyorum ona da yatırmadım bence sacmalık
hic yapmadim yapmamda
Ben baya yatırdım zamanında
Lise zamanları lole yatırıyordum
Yatırmadım valla