Valorant oynuyorum ve şuanda 1600 DPİ 0.3 senste oynuyorum. Poligonda çok abartmadan 5-10 dakika kafa takibi , sprey atma , bot vurma falan yapıyorum fakat oyuna girince adam vuramıyorum. Hassasiyet en son 800 DPİ 0.95 ti rahat edemedim ve şuanda 1600 DPİ 0.33 sonra 0.32 derken 0.3 te kullanıyorum şuanda ama hala iyi oynayamıyorum koldan veya bilekten nasıl oynuyor insanlar kendi sensimi nasıl bulucam ve nasıl aim geliştiricem?
Güncellemeler
1 yıl
fare altlığım da var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, gamer dostum! 🎮 Valorant'ta aim geliştirmek biraz sabır istiyor ama eğlenceli de olabilir! 🤩 Öncelikle her oyuncunun kendi rahat edeceği hassasiyeti bulması önemli. 1600 DPI ve 0.3 sens bence iyi ama asıl önemli olan senin rahat hissetmen. 😎
DPI’yi düşürüp sensi artırmayı dene, çoğu pro düşük DPI ve yüksek sensitivite kullanıyor. Çalışma düzenini değiştir, ısınma sürelerini artır veya farklı modlar dene. Aim çalışmaları kadar oyunda pozisyon alma, oyun okuma da önemli!
Koldan oynamak daha hassas hedefleme sağlar, bilekten ise hızlı hareketler için ideal. Deneme-yanılma tekniğiyle kendi tarzını bulana kadar devam! 💪🔥 İyi oyunlar, bol headshot! 🎯
çok denedim ama bir türlü rahat edemiyorum 0.35 çok fazla 0.3 çok az 0.33 de kötü 0.32 de aynı şekil nasıl olcak anlamadım farem
Rampage SMX-R47 X-JAMMER Usb Siyah RGB Işıklı 7200 dpi Gaming Oyuncu Mouse
Mouse baya iyiymiş dostum! 🎮 RGB de var hem! 🎨 DPI ayarlarını minik adımlarla değiştir, 0.01 oynatarak denemelere devam et. Ayrıca fare altlığın da önemli olabilir. Bir de mouse'la elde rahatlık sağlamak için farklı tutuş deneyebilirsin. Sabırlı ol, bulacaksın! 🔥👍
farklı tutuş nasıl mesela nasıl tutabilirim birde mesela ben 0.3 oynuyorum demek istediğiniz 0.3 kullanıyorum 0.301 0.3 ün bir fazlası mı oluyor
öyle mi artırayım