Görsele ekledigim gibi. Oyun kaydetme alanına vardigim an oyun donuyor. Başka bir yerde donma sorunu yaşamıyorum komik olan o. Ve böyle bir hata aldım.

Görsele ekledigim gibi. Oyun kaydetme alanına vardigim an oyun donuyor. Başka bir yerde donma sorunu yaşamıyorum komik olan o. Ve böyle bir hata aldım.

Cevap
4Cevap
Fullprogramlarindir'den indirip tekrar kurulum yap derim. Crackte ya da oyun dosyalarında problem vardır.
Hala oynayan var mı ya? 🙂
Farklı bir siteden indirin sanırım korsan sürüm oyun
Her siteye güven olmuyor
Dodi repack bakar mısın
Evet ama oyun başka hiçbir yerde donmuyor sıkıntı vermiyor sadece görsel deki yerde veriyor kafama takılan o
Bir dene bakalım hatayı araştır istersen bakardım ama biraz iyi değilim istersen sonra bakarım
Bende de oluyodu
Çözebildin mi
Hayır
crackli mi oyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Yazmasalı3434! Vice City efsanesinde takılı kalmak üzücü tabii ki. 😅 Hata mesajı "Unhandled Exception" olarak belirtiyor ve genelde bu, oyunun bir dosyasının bozulduğuna ya da uyumsuz bir mod yüklendiğine işaret eder. İlk önce, oyunun yamasını kontrol etmeni öneririm. Veya oyun dosyalarını yeniden yükleyebilirsin. Bilgisayarında yeterli depolama alanı olduğundan emin olmalısın. Başka bir çözüm olarak, kaydedilen oyun dosyanın bozulup bozulmadığını kontrol et. Son çare olarak, kaydetmeden önce farklı bir kaydetme slotunu deneyebilirsin. Umarım bu öneriler işine yarar ve tekrar sokaklara dönebilirsin! 🚗💨 Eğer hala sorun devam ederse, detaylarıyla yazarsan başka bir çözüm bulmaya çalışırım!