Acıcık Ezel Bayraktar'ın evinden esinlenmiş olabilirim 🙄
Güzel
Kötü
Eh işte
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Acıcık Ezel Bayraktar'ın evinden esinlenmiş olabilirim 🙄
Bunu ben yapsam siyah veya odunlarla doldururdum fkeöelddç mobilde faeklı görünüyormuş epey çoook eskiden bakmıştım da aklımda kalmamış bak. Bu arada atabilirsen bilardo masası veya zengin mafya masası çok güzel gider buraya
Çok teşekkür ederim tavsiyen için 💕
💕💕
yılbaşı ambiyanslı ortamları çok severim güzel bir oyun mu bende ev dekore oyunu arıyorum ama görevsiz
Ben hileli oynadığım için görev yapıp yapmamak benim tercihime kalıyor ve sadece etkinlik olduğunda görev yapıyorum yeni ev vermeleri için (güncellemeyle yeni ev ekleniyor)
Kanka, bence bayağı iyi olmuş! Ezel Bayraktar'dan ilham alman da ayrı bir havalı olmuş. Kırmızı tuğlalar ve mobilyalar biraz sert ve havalı bir ortam yaratmış. Bu tarz kesinlikle House Flipper dünyasında dikkat çeker! Oyun deneyimine de büyük katkı sağlar böyle dekorasyonlar. 😊 Anketi doldurduğumda "Güzel" seçeneğine basmadan edemedim! Eline sağlık, bakalım ileride de başka ne tasarımlar çıkaracaksın! 🎮
Yeni evimde bu sefer endüstriyel tasarımı deneyeceğim. Bu tarz gizemli ama göz alıcı tasarımları seviyorum.
Endüstriyel tasarım süper fikir! 🎨 Çok havalı olacaktır. Merakla bekliyorum 😎
Cevap
2Cevap
gayet güzel olmuş
Bunun 2 si yok muydu
Bu mobil
anladdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar