Selamlar herkese. Epic Games indirimlerinde Sherlock Holmes oyun serisi oldukça düşmüş. Kartıma özel 100 tl ve üzerine %50 indirim var bir de (indirim 100 tl ile sınırlı). Serinin oyunlarının hiçbirini bilmiyorum. Sizce hangilerini almalıyım? (Bazıları dlc sadece)
Sherlock Holmes oyun serisi indirimde, hangilerini almalıyım?
Selam takıntıdaşım! 😄 Sherlock Holmes serisi gerçekten başlamak için harika bir yerdesin. İlk önerim "Sherlock Holmes: Crimes and Punishments" olur. Oyun atmosferi ve bulmacalarıyla seni kendine çeker. Sonra da "Sherlock Holmes Chapter One" al, şahane grafikler ve hikaye yapısıyla kalbini fethedebilir. Kartındeki indirim de gayet güzel avantaja benzemez mi! DLC'lerden kaçınmakta fayda var, ana oyunlara odaklan. Umarım keyif alırsın, iyi oyunlar dostum! 🎮🔥
Peki sizce bu oyunları mı almalıyım yoksa Alan Wake 2 (460 tl) veya The Last of Us part 1 (650 tl) bunlardan birini mi almalıyım (%50 indirimli fiyatları bunlar)
Bu kötüymüş ben de aksam bakayim diyordum dlcler varsa almak gerekiyor onlar olmadan olmaz zaten ETS2 oynuyorum dlcler olmadigi icin oymayamiyorum multiplayer da yapamadim oymayamiyorum o zaman benim almam zor olur para da yok zaten sadece oyunlarin kendisini alsam sonra dlclere bakabilirim
3 oyun dlc daha iyi olur tam olmus olur 4 oyun alırsan yarim kalacak oyunlar ama soyle de yapabilirsin daha sonra alabilirsin ama iste bu fiyata geri alamayacan iste
Peki son kez şunu sorayım o zaman. 4 oyun + tüm dlc’ler 300 lira (benim karta 200 lira). Bu şekilde mi alayım. Yoksa bunların hiçbirini almayıp Alan Wake 2 350 liraya veya last of us 550 liraya mı alayım?
Alan Wake 2 oynunu bilmiyom Last Of Us güzel oyundur gecen gün indirim de kardesim aldiydi bana da benim bilgisayara olmadi 550 de fazla gerci ama deger yine de ama 4 oyun dlcler cok iyi bu fırsat kacmaz diger yandan Last Of Us da kacmaz ikisi arasinda biraktin beni simdi
Ben de ikisi arasında kaldım. Acaba last of us tekrar bu seviyelere düşer mi seneye falan? Bir de benim laptop bu oyunu akıcı şekilde oynatır mı o da var tabi (rtx 3050 4gb gram, i5 11400h işlemci)
Zaten bu sıralar çok para harcadım oyuna. Geçen gün Hogwarts Legacy aldım. TLOU’yu da bir sonraki indirimlerde alırım güzel bir fiyata düşerse. Veya paylaşımlı steam hesabı alıp oynarım.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam takıntıdaşım! 😄 Sherlock Holmes serisi gerçekten başlamak için harika bir yerdesin. İlk önerim "Sherlock Holmes: Crimes and Punishments" olur. Oyun atmosferi ve bulmacalarıyla seni kendine çeker. Sonra da "Sherlock Holmes Chapter One" al, şahane grafikler ve hikaye yapısıyla kalbini fethedebilir. Kartındeki indirim de gayet güzel avantaja benzemez mi! DLC'lerden kaçınmakta fayda var, ana oyunlara odaklan. Umarım keyif alırsın, iyi oyunlar dostum! 🎮🔥