Diziler & Filmler Sherlock Holmes dizisini izleyenler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sherlock Holmes dizisini izleyenler var mı? Sherlock Holmes bu sahnede ne yapıyor bilen var mı? Sherlock Holmes dizisini izleyenler var mı? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ilk iki bölümü izledim ama kitaplari kadar heyecan yaratmadi sıkıldım bıraktim 0 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tam izlemedim izleyeceğim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bak insan gibi bir şey sorcam.. niye beni engelledin? İnsan gibi söyle işte niye engelledin beni? Yorumla bosgezenadam12 +1 yıl Sen kimsin Yorumla Soran +1 yıl Şu bilinçaltı ile ilgili konuşuyorduk ya hani durduk yere engelledin beni niye peki? Bu arada beni engellediğin için bir daha engelleyemiyon soruma cevap yazdın çünkü 😄 Yorumla Soran +1 yıl Neden konuşmak istemedin? Sebepsiz yere mi? Yorumla bosgezenadam12 +1 yıl Evet istemedim Yorumla Soran +1 yıl İnsan bari yazıp engellerdi daha sonra sordum yine bir şey demeden engelledin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ilk iki bölümü izledim ama kitaplari kadar heyecan yaratmadi sıkıldım bıraktim
Tam izlemedim izleyeceğim
Bak insan gibi bir şey sorcam.. niye beni engelledin? İnsan gibi söyle işte niye engelledin beni?
Sen kimsin
Şu bilinçaltı ile ilgili konuşuyorduk ya hani durduk yere engelledin beni niye peki? Bu arada beni engellediğin için bir daha engelleyemiyon soruma cevap yazdın çünkü 😄
Neden konuşmak istemedin? Sebepsiz yere mi?
Evet istemedim
İnsan bari yazıp engellerdi daha sonra sordum yine bir şey demeden engelledin
Hayır izlemedim