adam karaktere tam oturmuş 3 yılda 3 bölüm olayi tuhaf geldi hani biz beklerizde adamda ölümsüz değil yani yaşi 40 vardir 😥

adama hastayım o seri konusmaları lafları dızmesı olay cozmesı moriartide tam bir antogonist yani bukadar uyumlu olur bir düşmann
mukemmel bir dizi yani mrs. hudsona kadar oturmuş roller 😂
Aşırı severim. Tekrar tekrar izlerim. Muhabbetini yapmayı çok severim. Keşke yılda 10 bölüm çekebilseler
12 yilda 4 sezon 12 bolum cekilebildi 1 tanede ozel bolum vardi gelin olayinda izledinmi o bolumu :D
Çok iyiydi en sevdiğim bölümlerden biriydi :D bir özel bölüm daha vardı sanki
2 senede 3 bölüm çekiyorlar yanlışın var
@JokerinEnKötüŞakası 2 tane özel bölüm ve toplamda 14 bölüm çekildi
bitişine çok üzüldüm keşke yine çekseler filmi
çekiliyor zaten 5. sezon zaten 4. sezonda kalmişti dimi evet 5. ama 3 yilda 3 bolum geliyo yani adam 12 senede 4 sezon cekebilmiş 3 bolum icin 3 yil fazla gibi
çizgifilm tarzi bir şeymi bu en sevdiğim 😂
Cevap
21Cevap
Viva la Benedict Cumbertach... Cumbercratch... Cumberbrach... Cumberbatch
😍😍😍😍
izlemez olur muyum ya çok güzel oyuncu nasıl gitmiş tipine anlatamam ayrıca tüm 4 sezonda o 4. sezon 3. bölüm kadar kaliteli bir şey ben daha önce hiç izlemedim yemin ederim film olurdu boşa dizi yapmışlar o bölümü
flimlerini izledim dizisini tamamen bitince izlerim belki bilmiyorum :) flimdeki sherlocka daha alıştım gibi :)
dizideki mukemmel
dizisi cunku benedict oynuyor ve adam sherlock olmak icin dogmuş gibi
bilemicem valla benim kararim benedict 😂
kitabını okudum, adamın gerçekten çok güzel taktikleri var
2 tanesini aldim :D daha okumadim
filmini izledim begendim valla ben kitabinida aldim
Sherlock diye geçiyor ama haberin olsun sherlock holmes dersen filmi gelir
adamin adi benedict sherlock holmes diyince tabiki filmi gelicek zaten izleyen var mı dedim :D
ama nasil desem adamin yuz hatlari çok kalici gulumsemesinden mimiklerine kadar evet cok guzel yuz hatlari olanlar var ama adamin tipi bagimlilik yapiyo rolune tam uyuyo her yerde yapmacik degil ondandir
Fazla iyi bir dizi, kalitesi de oluşma şeklinden kaynaklanıyor bence.
İzliyorum ama cidden sinir bozucu bir durum bunca talebe bu kadar az özen gösterilmemeli
Evet tüm bölümleri izledim mükemmel bir dizi 👍 tavsiye ederim mizahi zeka ile ilgili bir dizi
Bir gün d&r a yolum düşerse alacağım da, iş güç, vakit olmuyor
ben bir siteden baktim 22 tlydi bir tanesi kitapçiya gittim 2 tanesini 24 e aldim :D
Dizisi efsane Benedict Cumberbatch şahane canlandırıyor
İngilizler böyle hep. Coupling de az bölüm de sezondu
Senaryonun tamamını çekip arşivde tutuyorlar, zamanı gelince de yayınlanıyor :)
kitabini okuyorum izlemedim
bence ölmeden once yapmam gerekenler listene koy :D
Zaten son sezonu değil miydi? Bitti diye biliyorum
kitabı daha eğlenceliydi
Dizi film kitap hepsi bitti
On numara izledim bitirdim
İzledim tam bir efsane
İzlediğim en iyi filmdi
zamanında
İzlemeyen var mıdır?
Evrt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?