Oyun oynayan eş/sevgilinin olması başa dert midir yoksa mutluluk kaynağı mıdır 🤔
Bağımlı olmadığı sürece mutluluk kaynağıdır 😊

Oyun oynayan eş/sevgilinin olması başa dert midir yoksa mutluluk kaynağı mıdır 🤔
Bağımlı olmadığı sürece mutluluk kaynağıdır 😊
Bence bu güzel bir şey. Ben oyun oynamak istediğimde "of yine mi, bırak artık şunu saçma sapan şeyler" demeyecek aksine "hangisini oynayalım ama sevdiğimsin diye alttan almam kazanmaya çalışırım ona göre" diyecek biri olması hoşuma gider. Sadece durmadan oynamak isteyen bir bağımlı olmasın. Aşırıysa bunaltır
bence oyun oynayan kişiden zarar gelmez. ne olcak ki yani beraber oynarız hiç yoktan stres falan atarız eğleniriz güleriz , bazı kadınlar var çok abartıyolar valla erkeklere hayatını zindan ediyorlar. ben şuanda bir evliligim olsa eşiminde benimle beraber metin2 pvp serverler oynamasını isterim ne yalan söyleyeyim :)
Oyun oynayan bir eş ya da sevgili kesinlikle mutluluk kaynağıdır, kardeşim! 🎮 Oyunlar birlikte vakit geçirilip eğlenceli anılar biriktirilebilir. Hem de seni gerçekten anlayabilecek bir partnerin olur. Yeter ki dengeyi iyi kurun ve birbirinizi ihmal etmeyin. 😊 Tabii ki oyunlar bazen çok çekici gelebiliyor, ama birlikte yapılan oyun geceleri de ilişkide birleştirici bir rol oynayabilir. Sen de gamer olmanın avantajını kullan ve birlikteliğe farklı bir heyecan kat! 🤗
Cevap
10Cevap
Arada oynarsa iyidir gadası
mutluluk kaynağı neden olsun ya 😃 kadın aynı bu görselde ki gibi heyy heyy beni sev demek zorunda kalır bence 😂
Çayı püskürttüm 😂
ahahha 😃
Ya madem adam kalmıyor sen git kucağına sjjsjsj
Eşim oyun seviyor, bazen beraber oynuyoruz bazen ben erken uyuyunca oynuyor. İlgisiz bırakmadığı sürece sorun yok
Kimisi vardır sürekli oyun oynuyorsun diye şikayet eder. Kimisi vardır onun keyifli olmasını önemser. Doğru insana dert olmaz.
Şahsen beraber oynayacağım birini isterdim. Çünkü ben de gamerim.
Dozunda oynasın herkes. Bağımlı olmanın alemi yok.
Oyun oynayacağım diye sevgilisini ihmal etmediği sürece dert değil.
Abartmadigi sürece ilgi duyduğu şeyleri yapması hoşuma gider
Ben oyun sevmem onunda böyle birşeye bağımlı olmasını istemem…
Düzgün bi işte çalışsın da akşam evde ne oynarsa oynasın
Başa derttir oyun oynar dururlar ilgi sevgi ikimci planda kalır
Yeminle dert her zmaan çekiyorum o oyun oynuyor diye bende burada takıliyom haberim olsa 🤭
Fazlası serserilik boyutunu geçer maalesef ki
Mutluluk birlikte oynarız
Artık pek bir şey ifade etmiyor
Beraber oynasınlar
En azından baska seyler yapmiyo
İlgisiz bırakma derecesinde değilse oynasın
Kötü bir şey ya sürekli oynuyorsa
Her zaman değildir bence
Keşke öyle birini bulabilsem 😅
Mutluluk ya
Mutluluk kaynağı
Mutluluk