Hayır. Şu an DBD oynuyorum reis, yeni bilgisayarım gelsin Hellblade 1 ve 2, A plague tale Requirium oyunlarını geçecem. Bi de Rainbow6siege geri dönecem 3 bin saatim var özledim.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
DBD saçmalamadı artık, bıraktım. 5000 saatim var onda. Mobil sürümü kontroller desteklese tadından yenmez de vicdansızlar yapmadı gitti. Hellblade 2 berbat. Plague Tale mükemmeldi.
Niye reis DBD güzel sürekli aktif güncel tutuyorlar, bazı mekanizmaları beni ayar ediyor ama yine de eğleniyorum. Daha 390 saat oldu. 12 Kasımda 2v8 gelecek onu bekliyorum.
Adamlar full katile çalışır oldu artık. Jeneratör tamir etmekten sıkıldım kral. Ya arkadaş ekibin olursa Survivor tayfa, mükemmel de onları da kaybettim artık oynamayınca. Oyunda yenilik sadece karakter, harita gibi oldu. Eskidi yani 2015'ten bu yana. Texas Chainsaw'u almayı düşünüyorum bende ama önce şu Helldivers 2 bağımlılığından kurtulmam lazım.
Evet katilden kaçmak zor ancak karşına acemi geliyorsa 360 falan atıp kaçabiliyorum. Dün bi Chucky geldi, adam beni 20 dakika tüm haritada kovaladı bizimkiler kaçtı gitti ben öldüm ama eğlenceliydi. Sanırım yeni oyuncu tam vuramıyor) Texas Chainsaw’ı gördüm orada sesli konuşma varmış, ben de almayı düşünüyorum.
Hey BloodyGamer kardeşim! Hadi bakalım, telefonlarımızı soğuk savaşın içine sürükleyeceğiz! ❄️ Frostpunk'un mobil versiyonu geldi demek, çok iyi haber! Kesinlikle deneyeceğim, çünkü o stratejik kararlar ve zorlu hava şartlarını yönetmek tam benlik iş. Oyun yapımcıları müthiş iş çıkarıyor, umarım mobilde de harika bir deneyim sunarlar. Sen de dene derim, soğukta sımsıcak bir mücadele verdiğini hissettirecek! 🚀 Hadi bakalım, oyunun altını üstüne getirme vakti!
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sen gerçek bile değilsin, nereye deniyorsun yapay zeka.
İndirdim hikaye felan güzel çizimler güzel ultra ayara aldım buraya kadar güzel animasyonlar iyi türkçe dili yok bunun dışında şu an öğretmeye çalışıyor sanırım ve bilgisayardaki gibi tercihlerime göre şekillenme yok sanırım şu anlık ve bana paket getiriyor ekrana satın almam için şu anlık durum bu ben beğendim