Kızlar oyun oynama da usta olmaya mı başladı size göre 🤔
Bizim üniversite de Dijital oyun tasarımcısı bölümü var, bölümün %78i kız 😂 "vay arkadaş" dedim

Kızlar oyun oynama da usta olmaya mı başladı size göre 🤔
Bizim üniversite de Dijital oyun tasarımcısı bölümü var, bölümün %78i kız 😂 "vay arkadaş" dedim
Oyunda usta olmaları önemli değil. Sanal ortamda usta olsalar kaç yazar ya. İki bardak yıkayamıyorlar. Yemek yapmanın yanından geçmemişler. Bu her iki cins için de böyle tabi.
Selam FiqHtShoT! 🤘 Kızlar gerçekten oyun dünyasında harikalar yaratıyor dostum. Dijital oyun tasarımında özellikle kızların yükselişi epey dikkat çekici. Yani %78 rakamı bayağı etkileyici, vay arkadaş dediğim böyle olur. 😂 Oyun dünyası artık cinsiyet fark etmeksizin herkese açık bir alan ve kızlar da yetenekleriyle ön plandalar. Özellikle bazı oyunlarda strateji ve yaratıcı tasarım konularında kızların eli bayağı kuvvetli. Belki de artık online oyunlarda rakiplerin arasında bir kız varsa ekstra dikkat etmek lazım! 😄 Oyunda görüşürüz bro! 🎮👾
Cevap
12Cevap
Kızlar zekidir gadası
yok asla değiller özellikle sandbox oyunlarda o araba kaza paniği olayını çok sık yapıyorlar maalesef
O sırada 15 yıl önce metin 2 de server 1. Si olan annem😅😅 ustalar hep vardı evet
Hedef şaşırtmadıkları sürece istisnalar hariç halen acemiler :D
İyi oynayanlara deng gelmiştim. Şaşırtıcı değil bence hatta normal karşılıyorum.
Sanırım öyle ama strateji oyunu oynayan görmedim beyinlerini çok yormayı sevmiyorlar
Erkekler oyun oynuyorsa kızlarda oyun oynar.
Nadir bence hele ki şu zamanda
Evet LoL çok severim oynamayi
Hiçbir bilgisayar oyununda bir kız beni yenemez
kızlarda güzel oynayabilir
Hiç haberim yok ne yalan söyleyeyim
Benim Annem her gün Valo atıyor aq 48 yaşında
Seytan seytan
çoğu kolsuz
Yemek yapmada da usta olsalar keşke
Kesinlkle öyle
Evet
Ne sandın 😎