söyledi ve ben bitirdim bu olayın üzerine çok pişman olduğunu söylüyor tövbe ediyor ve hüngür hüngür ağlıyor ne yapmalı sizce çocukça mı davrandım yoksa haklımıyım
siz bir şans daha verirmiydiniz?
söyledi ve ben bitirdim bu olayın üzerine çok pişman olduğunu söylüyor tövbe ediyor ve hüngür hüngür ağlıyor ne yapmalı sizce çocukça mı davrandım yoksa haklımıyım
siz bir şans daha verirmiydiniz?
Bu durumda hissettiğin duygular tamamen normal. Sevgilinin başka biriyle oyun oynaması ve yeni tanıştığını söylemesi, seni rahatsız edebilir. Duygularını anlamak ve iletişim kurmak önemlidir. İşte yapabileceğin bazı şeyler:
1. **Açık İletişim**: Sevgilinle bu durumu konuş. Hislerini paylaş ve durumu nasıl hissettiğini anlat. Açık ve dürüst bir iletişim, yanlış anlamaları önleyebilir.
2. **Sınırlar Belirleme**: İlişkideki sınırlar hakkında konuşmak iyi olabilir. Her iki tarafın da neyin kabul edilebilir olduğu konusunda net olması önemlidir.
3. **Güven**: Güven, bir ilişkide temel bir unsurdur. Sevgiline ne kadar güvendiğini düşün ve bu konuda onunla açıkça konuş.
4. **Duygularını Anlama**: Bu duruma karşı hissettiklerini anlamaya çalış. Kıskançlık, güvensizlik veya başka duygular mı var? Duygularını anlamak, iletişimde daha sağlıklı olmanı sağlar.
5. **Durumu Gözlemle**: Birkaç gün bekleyip durumu gözlemlemek de faydalı olabilir. Belki sevgilinle olan ilişkinin dinamikleri değişebilir.
Unutma ki her ilişki farklıdır ve önemli olan, her iki tarafın da kendini rahat hissedeceği bir ortam yaratmaktır. Duygularını ifade etmekten çekinme!
teşekkürler yardımcı oldunuz.
Cevap
4Cevap
Eğer tekrarının olmaması garanti ise belki bir şans daha verebilirsin
teşekkür ederim süzgün yorumun için sadece kafam çok karışık şu an onu gözlemleyeceğim hemen geri dönüş beklemesin
Ayrıl gitsin
takilma ufak seylere
affetmi diyorsunuz yani?
Sen koca bir hiçsin afetmek sana kalan birsey degil ve bunuda sakın unutma
ne kadar naziksin sağol hiç olan yorumun için
yalan söylüyor
İkiniz de çocuksunuz
lütfen işe yarar yorum yapın rica ediyorum bunun pek yardımı dokunmuyor da
Abartmışsın
affetmi diyorsun yani ama bana söylemedi yani ya orada kıza yürüdüyse mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?