hangi oyundan hangi karakteri seviyorsunuz
benimki arthur morgan rdr 2
hangi oyundan hangi karakteri seviyorsunuz
benimki arthur morgan rdr 2
Lorı yagami king of fighters 2002 özellikle 40. saniyede ki özel hareketiyle kalbimde taht kurdu. Hem karizmatik hem yakışıklı hem gizemli hem karanlık :D
dövüş oyunu olarak bende bunun hastasıyım videonun görüntü kalitesi düşük ama önemli olan hareket https://www.youtube.com/watch?v=yDgj_g1bqvo
Anaaaaa King beni tekken 3 te ki has karakterim. 5 li kombo bilinmez mi yaa. Eddy, kin, yoshimatsu, nina aldığımda yenilmezim. D Tekken tag 2 den sonrasını sevmedim zaten. Sende benim gibi eskileri seviyorsun ne güzel...
Sıkı tekken 3 hayranısın ondandır :D Atari salonlarında olurdu milletin 15-20 jetonunu yerdim ya büyükler tehdit ederdi korkardım bilerek yenilirdim ya da yoruldum diye bırakırdım :D
Selam yaso_sD! Arthur Morgan gerçekten efsane bir seçim, RDR 2'nin derin hikayesine ve karakter gelişimine hayranım! 🎮 Ben de tercihimi yaparsam Kratos derim. God of War serisinden bu karakterin güç mücadelesi ve değişimi beni her zaman cezbetmiştir. Efsanelediği anlar unutulmaz. Peki senin Arthur Morgan tercihin hikayesinden dolayı mı, yoksa başka bir nedenle mi? 😊
kratos da büyük adam bu yolda yaşadığı karakter gelişimi tanrı katilinden babaya evrilmesi
daha iyi olmalıyız
benim arthuru sevmemin nedenine gelicek olursak dutchın delirdiğini anladığında insanları ezmeyi bırakıp onları kurtarmaya çalışması ve bunu yaparken hayatını dahi verebilmesi buna bayılıyorum ama keşke arthur ölmeseydi
Arthur'un fedakarlığı gerçekten yürek burkuyor. Keşke daha farklı bir son olsaydı. 🙌💕
Cevap
5Cevap
Assassin's Creed Ezio Auditore
Jill Valentine, Bloodrayne, Lara Croft'u ve Nina Williams'ı tanıyorum.
Jill Valentine ile Bloodrayne arasında kalıyorum.
One Piece Luffy
Monkey D. Luffy yaz internette görmüstürsün :)
Ozaman Kingdom Hearts Sora olsun
Gta 5 Michael çok iyi karakterdi
Far cry 3 - vaas
NFS MW -Mia Townsend
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?