AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gordon Freeman.
İlginç seçim ama Half Life serisi oynamadım tabi
Kendisi benim ilk bağ kurduğum oyun karakteridir. O yüzden de yeri benim için ayrıdır.
benim en sevdiğim oyun karakteri Samus Aran ona bağlıyım diyebilirim tam istediğim oyun karakteri harika bir oyunu karakteri
scorpion
Scorpion cool ama daha iyi oyun karakterleri var bence
onun kadar geçmişi olan pek yok sanırım :)
Yoo Samus, Link, Mario, Sonic var
onlar atari olunca hiç bakmadım :D
Hayır oyun konsolu karakteri, bizim türklerin zaten bildiği pek oyun serileri yok bence
*karakterleri
demek isitediğim mario hala aynı mario görüntü vs. mortalk kombat vs aynı değil gelişiyor grafikler
Nasıl aynı bilmeden konuşma, Mario Oyunları da farklı görünüyor çünkü grafikler gelişiyor asıl Scorpion daha çok aynı
ben sen doğmadan önceden scorpionla konsolda oynardım mario ile de gelişimini ben bilirim.
Mario aynı görünüyor diyorsan bilmiyorsun,
![En sevdiğiniz oyun karakteri nedir?]()
Mesela bu İkisi aynı mı? tasarım olarak
şekil tip aynı sadece 2d den 3d ye geçmiş. :)
mesela bu ikisi arasında fark cok :)
Yoo ilki 3D Mario oyundaki Super Mario Sunshine zaten, ikisi Super Smash Bros. Brawl'daki daha gerçekçi görünen 3D Mario
Ya boş yapma bilmiyorsun işte, bunu arasında çok fark var
sende bi anlama sorunu var. verdiğin resimlerde her şey aynı sadece boyut değişimi var. aynı don aynı şapka. senin yaşından fazla oyun geçmişim oynamışlığım var benim.
Sende var aynı örnek saçı farklı Scorpion nerdeyse aynı, fazla oyun geçmişin varsa neden bende daha az oyun serileri biliyorsun gibi
*aynı değil örnek
kostumü ve yetenekleri aynı değil. 1deki ölüm vuruşu ile 11 deki aynı değil. mario sonic cod medal of honor resident evil quake counter serisi half life stret fighter king of fihghter contra falan filan oynadıgım bildiğim oyun çok günümüzdeki ç. ok oynamam.
Mario'nun yetenekleri de aynı değil 3D Mario oyunları da Farklı, yazdığı serileri de biliyorum ama sen benim bildiğim çoğu serileri bilmiyorsun sanırım
Super Mario
The Legend Of Zelda
Metroid
Megaman
Sonic
Super Smash Bros.
oyunlarında bi popülerliği olur. marioyu şimdi bilmeme biraz nmormal cocukken oynardım cocuk oyunu birazda. ama oyun dünyasında mortal kopmbatın yerini alamaz. daha ateri salonlarındakileri saymadım. ben bildiğim oyunların serisini zamanında oynadım. ona göre teknoloji vardı. sen bunları ilk ne zaman oynadın
Super Mario, The Legend Of Zelda, Sonic, Çocukken oynadım diğerleri daha sonra, Mortal Kombat o kadar iyi değil daha iyi dövüş oyunları var ve kesinlikle Super Mario serisi kadar iyi değil kadar sen Super Mario serisinin bitirmemişsin
Ve saydım seriler en popüler seriler Super Mario, The Legend Of Zelda, Sonic gibi
Oyunlari heleki mortal Kombat I iyi bilenler bu yazdığına kahkaha atar. Mortal Kombat kendisi tarz o tarzda bir oyun ve senaryo yok. Mario yanından bile geçmez. Süper Marioyu çocuklar oynar. Mortal Kombati gençler ve üstü oynar. Çocukken oynadığım dediğin zaten kaç sene önce? Sen onları oynarken ben pes 2010 oynuyordum. Mario eskide kaldı zaten. Şimdi popüler değil.
Super Mario en satan oyun serisi ve en popüler sadece Türkiye'de pek öyle değil, hala deli gibi satıyor Al bak Nintendo'nun sitesine www.nintendo.co.jp/.../index.html
Bak göre Mortal Kombat kıyaslanamaz Super Mario serisi ile çünkü bir kare Mario serisi aşırı zevkli ve eğlenceli ama Mortal Kombat sıkıcı saylır
*Bana göre
Sana göre öyle. En com satan dövüş oyunlarında ilk ikide. Ben hiç Mario duymadım bile zaten Nintendo yazmışsın tek platform ise öyle sarması normal
En çok satan dövüş oyunu Super Smash Bros. Ultimate. 25.71 milyon sattı o da Nintendo'da ve en iyi dövüş oyun o, En İyi Dövüş Oyunu Ödülünü kazandı zaten yani Nintendo her konuda en iyisi diğer çoğu seriler Nintendo serileri kadar iyi değil
Ve Mortal Kombat serisi Super Mario serisi gibi aşırı satmıyor Mario'unu çok 30 milyon satan oyunları var ama Mortal Kombat çok satmıyor oynamıyorlar nasıl kıyaslabilir Mario ile ve en çok satan oyun serisi toplam olarak Mario 771,666,081 satı ama çocuk oyun diyorsun ama çoğu yaş üstü oynuyor yetişkin çocuk fark etmez boş yapıyorsun
Söylediğin tek şey boş yapma lafı. Mario Nintendo oyunu zaten. Çocuk oyunu çok satması zaten normal. Kaç kişide Nintendo var? PC herkeste var. Senin mortal Kombat için zaten yaşın tutmaz. Mortal Kombat tarzı hiç bir oyunda yok. Kendisi efsane bunuda oynayan ve eskiler bilir. Ben en çok satan dövüş oyunu demedim en çok satablardan dedim. Smash yine Nintendo oyunu. Tüm zamanlara baktığında Street fighter ve mortal Kombat var. Üç beş sene önce oynadığın oyunlarla boş yapma. Ben mortal Kombat oynadigimda sene 97 ydi.
öyle dedin demedim sadece Nintendo'unu oyunları en çok satan onu söyledim, kısacası Mortal Kombat serisi Super Mario Serisi kadar iyi değil diyorum ve neyi yaşım tutmuyormuş 19 yaşındayım ama Mortal Kombat'ın yaşı 18 artı
mortal kombatın pc oyunu 97 yılında cıktıgında kaç yaşındaydın? zaten oyun 92 yılında çıkma. tek platformda yapılan oyun kimseye cazip gelmez. marionun hiçbir serisi nette konuşulurken duymadım. çünkü nintendo kullanan alıyor. senin iyi değil demen gerçeği değiştirmez. kimse marionun oyun çıkarmasını beklemezdi ama mortal kombatta hep beklenirdi. karakterler ölümler özel yetenekler. oyun zaten cocuklar için uygun bile değil. yetişkin oyunu. nintendo eskiden varken pc gelişmiş değildi eskiden cok satması zaten normal.
ve üç sene önce filan değil ben 10-11 yaşında oynadığım
2002'liyim, mortal kombat iyi değildir demiyorum iyi bir seri sadece Super Mario Serisi çok daha iyi olduğun düşünüyorum, bak hala eskiden satması normal diyorsun Super Mario serisi hala çok satan seri örnek Super Mario Odyssey 2017 yılında çıktı 21,95 milyon sattı, 2014 yılında Nintendo Wii U'ya çıkan Mario Kart 8, portu Nintendo'unu en son çıkan Nintendo Switch'e bir da geldi Mario Kart 8 Deluxe olarak ve 38.74 milyon sattı
oyun dünyası nintendodan ibaret değil. dediğim gibi kimse mario oyunlarını konuşmaz ama mortal kombat her seride konuluşur. ve pcde korsan oynayanlar resmi rakjamlarada dahil edilemez. mario tek karakter tek kostüm ilerle dur. değişilikk sıonırlı
mkknin kac tane filmi cevrilmiş daha ne diyimki sana. görmüşssün bi yerden sırf benle şnatlaşmak için netten bakıp bakıp yazıyorsun. ben bu yaşıma kadar gördüm diyorum sen netten veri söylüyorsun
Benim için Nintendo en iyi oyun şirketi ve en büyük olanı , kimse oyunlarını konuşmaz filan değil türkiye için geçerli bu, onları çoğunu Nintendo konsol yok, en sevdiğim oyun serileri Nintendo'unu listemi söyleyim
1. Metroid (Nintendo)
2. The Legend Of Zelda (Nintendo)
3. Super Mario (Nintendo)
4. Megaman
5. Sonic
6. Super Smash Bros. (Nintendo)
İkinci yorumun şimdi gördüm
sende nintendo var diye övündüğün zaten belli ama bu sanal dünyada olanları değiştirmez. tek platform için yapılanlar popüler olmaz. pc daha çok ön planda. çünkü resmi rakamın dışında gayriresmi korsan oynayan milyonlar var. call of duty varken senin bu oyunların yüzüne bakan olmaz.
Call of duty ne ya saçma sapan sıradan FPS oyunu Mario'unu birşeyi olmaz
bu yorumdan sonra benle oyun tartışmasına hiç girme bence. yaşın 19 mu bilmiyorum belki 13 falan sen evinde aterinle mario sonic falan oyna diğerleri senin yaşına uygun değil.
Yaşım 19 dedim, PC'de oyun yok, konsoluda exclusive oyunlar var, sende oyundan anlamıyorsun işin güçün sadece gerçekçi grafikli oyunlarda
yaw hala elinde nintendo var diye bana onu övme nintendo zaten kötü diyen yok. xbox alsan bu seferde bana forza horizanı överdin. sen tarafsız bakmıyorsun oyun dünyasına elindeki oyunlarla bakıyorsun. exculsive olsa ne? millet online csgo volarant call of duty pugb oynuyor. mi, lyonlarca insan. sana totosuyla gülerler pcde bi bünya oyun var sonra gelmiş bana oyunlar diyorsun senin bildiğin 5 oyun var onlarda yazdıkların gerisini bildiğin yok kimin boş yaptıgı da belli oldu
Ben türlü oyunları oynuyorum eğlenmek için daha çok biliyorum seni gibiler sadece o tarzı oyunları oynuyorlar, pek online oyunları sevmiyorum hikayeli Single Player tercih ediyorum, ben PlayStation ve Xbox oyunları biliyorum
Excusive olsa ne mi? Excusive oyunlar daha iyi
ben onlineda oynarım hikayeli oyunlarıda cok severim senin gibi. ama kalkıpda elimde nintendo var diye marioyu 1 numara yaptın. oyunlardan haberin yok. sacmasapan fps diyen birinden hiçbir şey cıkmaz.
Mario En sevdiğim üçüncü, en sevdiğim oyun serisi Metroid, fps oyunları iyi sadece en sevdiğim türü değil ben bir oyunda eğlenceye bakarım fps en eğlenceli oyun türü değil bana göre ama oyun göre değişir call of duty çok duydum ama oynamadım
diyorum işte senin zevkine göre olmuyor bu işler. ona bakarsan volarant hiç oynamadım resimlere baktım saçma geldi ama oynayan seven bir sürü insan var. ama androidde 100 milyondan fazla indirilmiş oyuna saçma fps dersen oyun bilgin yok derim
Tamam ben diyorum ki daha eğlenceli türü oyunlar var fps türü yerine bence çoğu sıradan fps oyunu, en sevdiğim fps oyun Metroid Prime
herkesin zevki aynı olmaz. ama 100 milyon indiriliyorsa demekki beghenilen oyunm
Olamaz tabi bu fikrim ve tercihim, beğenen oyundur zaten ama herkes beğenmek zorunda değil
*bu benim
bazen angela bazen irithel
Gerald of Rivia
Gerald of Rivia iyi ama Link daha iyi
O kim ola
Nasıl kim The Legend Of Zelda serisinin ana karakteri Link