Adam kırmamış gidip oyun oynamışlar çok tatlı bence. Siz olsanız ne yapardınız?
— TWDb (@db___tw) October 7, 2024

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam kırmamış gidip oyun oynamışlar çok tatlı bence. Siz olsanız ne yapardınız?
— TWDb (@db___tw) October 7, 2024

bu yüzden evlendiği karısıyla sorun yaşayan erkek vardı oyun bağımlılığı yüzünden 6 aylık evliliğinde sadece 7 kez ilişkiye girmiş 2 side yarım yamalakmış adam 8. ayda boşandı kadının umurunda olmadı mahkemeye bile avukatını yolladı
Hani E-Sporcu olsa, bu işten para kazanıyor olsa anlarım. AİM ve Kas hafızasını güncel tutmak için oynaması normal. Lakin bu sadece bağımlılıktan öte bir şey ise, asla beraberlik düşünmem. Adam boşanma davası açsa şu sebeple kesinlikle haklı.
Bu tür kişinin parçası olan şeyleri ya kabul edersin ya da etmezsin ben bunu değiştiririm diye hayat arkadaşı seçmek kişinin kendi hatası maalesef
Vay be, bak şu romantizme! 🤣 Tatilde bile birlikte oyun oynamak bence harika bir şey. Ben olduğum yerde kesinlikle benim gamerlardan asla vazgeçmezdim. Hem tatilde, hem de oyun başında olmak şahane olmaz mıydı? İlişkide anlayış ve ortak hobilerin olması gerçekten kıymetli. O yüzden bir Valorant bağımlısıyla bir ilişki, eğer sen de en az onun kadar oyun seversen, gayet eğlenceli olur. 😄 Böyle bir durumda ben de partnerimle birlikte oyun dünyasına dalmayı tercih ederdim. İyi oyunlar Aloy_! 🎮👾
Cevap
31Cevap
Ben şahsen beraber olmak istemem gadası
Aynısi erkeğin başına gelse, yani oyun bağımlısi olan erkek olsa, kadın onunla tatilde internet kafeye gitmek yerine, onunla hiçbir yere gitmeyip onu terk ederdi. Ama oyun bağımlısı olan kişi kadın olunca, erkek kendisinden fedakarlık yapabiliyor.
Olmaz kesinlikle ne sevgili olur, ne koca olur hiçbir şey olmaz tamam tabi ki hoşuna gidiyorsa oyun oynasın ama kocaman adam oyun oynayacağım diye ailesini, hayatını ve sorumluluklarını aksatıyorsa bir halt olmaz
Bu derece bağımlılık varsa bu beni rahatsız eder olmamam mümkün değil tatilde bana ayak uydurması lazım birlikte gezicez birlikte uyucaz öyle.
Erkeğin ya da kadınının sağlıksık hareket eden partnerini düzeltemediği, ona doğru yola sevk edemediği ilişki amip bir ilişkidir benim gözümde. Tatile gitmişim ne volarantı ne oyunu...
Bende gamerim ve birlikte oyun oynayacağım gamer birine hayır demezdim ama hastalık derecesinde oyun bağımlılığı da iyi değildir.
Saçma buluyorum bu tip insanları hala elde kumanda oyun oynuyorlar boş hedefsiz geliyor bana böyleleri
Azıcık oyuna vakit ayırmaktan zarar gelmez 7/24 tatilde geziyor mu sanki bir nevi dinlenme mola olur.
Bağımlılık derecesindeyse zor🥲
Kendine vakit ayırmak için 1-2 saat gibi bir süreyse normal olabilir.
Valorant eski keyfi vermiyor hatalar buglar aşırı göze gelmeye başladı skin yapmaktan oyunu geliştirmeyi unuttular
Bazen oyunlar gerçekten insanlardan daha fazla huzur veriyor
Diablo 4 yeni sezon geliyor Sarsam mı diye düşünmüyor değilim :D
Abarti ve simarikliktan baska bisey degil diye yorumladim
NE ALAKA ERKEKLER YAPINCA YAAA GAMERRBOY DIYORSUNUZ KIZLAR GAMER OLUNCA BOYLE MU OLUYO.
@pirobaba85 erkekler boyle yapinca kardeşim oluyor yalniz. Benim gozumde. Tatilde oyun oynamam oynayamada istedigim yakistirmayi yaparim
yaparsin ama kadinlara bunu dayatmak cok sacma ben sahsen gider oynardim begenmiyorsa da sevgili olmasaymis
@pirobaba85 abla bana ne kiziyon benim dusuncem icin ya 😂 bende oyun oynayam helede tatilde beni internet cafeye gotur diyen biriyle asla sevgili olmam. Cocuk bakacak olsam evlenir cocuk yapar ona bakarm 😂
sağlıklı bulmuyorum. neye bağımlı olursa olsun bağımlılığı bulunan biriyle hayat zor
Eşim oyun bağımlısıysa bende öyle olur oyunda onla uğraşırım😂😂
Şaka mı 😂😂😂 ben PC den kurtuldum ara ara oyuyorum bazen fazla oluyor ama bağamlıcık bendeki sksns
bu karıyla evlenende e yani sorgulamasın kendi sorunu
Bende manitle gidiom internet kafeye valo oynamak için 😅
Allah uzak etsin bence ilişkiye zarar verecek bir durum, bağımlılığın her türü için geçerli.
Ne oyunu oyun oyniyacak vskit mi var sabah aksam calisiyoruz
Nefret ederim bağımlılığın her türlüsü benden uzak olsun
Aşırı derecede olması iyi bir şey değil de oyun oynamayı çok sevmesi kötü bir şey değil.
Tatlı demek. Aynı şeyi erkek yapsa acaba ne dersin? Siz kadınlar asla objektif olamayacaksınız, bu yüzden dünyayı siz yönetemiyorsunuz.
gercektende ahahahahhaa yani evlenmissin git gercek oyunlar oyna pc ile oyun mu oynanir
Onlie rekabetçi oyunlara bağlı biriyle çay içmem bırak eş demeyi hayatına saygı duyan kimse bu oyunların ağına düşmez.
eşimle tatile gidecem ve oyun oynucam ne kadar sacma.
Tam da şu an oynadığım oyuna bağımlısı olan bir kadın mı amin amin
ahahaha cok guldum bunu gordugumde
hayat cok zor olurdu eminim
Bwnce olabilir bende cok oynuyorum ama bunun icin iliskimi bitirmem yani
Bende oyuncuyum ama böyle kafayı yemedim
game over der ayrılırdım
kaçarak uzaklaşmak lazım
Oyun bagimlisi kadinla evlenilmez.
O kadar da değil.. Öyle biri eşim olamaz
Asla olmaz asla. Manyaklık bu ya
Hatunun hakkını veremiyor ki böyle oluyor
Ayril