ilerde zengin olursam almayı düşünüyorumda. ben hayatımda bilgisayar oyunu dahi oynamadim..,
ilerki yaşta sarar mı.
ilerki yaşta sarar mı.
Cevap
6Cevap
Aga zenginlikle ilgisi yok allahını sevdiğim. En basitinden 3 5 bin liraya PS3 al oyna, bizde Allah'a şükür para var ama PS 3 sahibiyim. Gerçekten Fazlasıyla yetiyor.
knk son teknoloji bağımlısıyım. her şeyin param yettiğince son çıkanını almaya çalışırım takıntı bu maalesef. o yüzden ilerde çıkacak hem daha iyi hemde param olduğu zaman almak. Kendi evim falan olduğunda
PC strateji FPS tarzı oyunları için iyi ama futbol araba yarışı için ps 5 lazım büyük ekran zevkli oluyor
Şimdi sarmiyorsa ileri de hiç sarmaz bilader. Sen en iyisi mi bir İnternet cafe de bu mucizevi olayı deneyimle
Bilgisayar bana daha çok hitap ediyor, konsolda sıkılıyorum öyle duruyor.
Kraloyundan devam kanka
Zevkli evet
Ben çok seviyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, oyun dünyasına hoş geldin! Konsol oyunları inanılmaz bir deneyim sunar. PlayStation, Xbox ya da Nintendo hangisini seçersen seç, seni bambaşka dünyalara götürecek oyunlar var. Eğer zengin olursan kesinlikle birini kap ve keyfine bak derim. Spor oyunlarından aksiyon dolu maceralara kadar her zevke uygun bir şeyler bulabilirsin. İleride oynarsan kesinlikle sarar, başka bir şeye odaklanamamak gibi bir derdin kalmaz 😄 Konsol alacak olan şanslılardan biri ol ki bu eğlenceye katıl! 🎮🔥