Playstation da daha zevkli daha önce ön yargılı yaklaşıyordum ama 3 yıl önce bilgisayarımı sattıktan sonra dedim ki "ya elimdeki para sadece PS almaya yetiyor ve an çok merak ettiğim ise God of War oyununu oynamak" diye düşündüm ve bir şans verdim PS'yi Vatan Bilgisayardan aldım tabii yanında birde 72 ekran LCD aldım kurdum cidden çok hoşuma gitti oyunda kendi kendine nişan alması grafiklerin çok net olması üstelik film izlerken ayrı bir zevk veriyor ama eksik kaldığı noktalardan biri internet sayfasının çok yavaş olması onun dışında uzun zamandır PC kullanıyorum ekranları hep küçük gelmiştir ama aradığımdan fazlasını buluyorum yakın zamanda ise oynadığım bazı oyunlarda Steam sayesinde kontrolcü bağlayarak daha rahat oynayabiliyorsun ama burada yaşadığım en büyük sorun etrafa bakarken Joystickin yavaş olması kimi oyunda hızlı kimisinde ise yavaş kalıyor.
Merhaba Kullanımı açısından bilgisayar daha kolay geldiği için bilgisayar diyicem ama konsolda oynarken çok rahat pozisyonlarda oynuyorum, ikisininde güzel yanları var. Seçimim PC yönünden olucak :) .