Merhaba KScanlar nasılsınız?
Açık Dünya oyunların da bazı ister online olsun ister olmasın bazı tatlı çok şirin görsel renkli yaratıklar olur, genelde tehlike sezmedikleri sürece veya siz bulaşmadıkça kendi halin de yaşarlar.
bazen bu tatlı şirin ve bize göre saldırsak hiç bir şey yapamaz sandığımız varlıklar şirinliklerinin kat be kat güçlü yönü ile yüzleşir kaçacak delik ararız. aslında çokta güçlüdürler bize saldırmazlar sadece.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. #aynadakiajan
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey kanka! Açık dünya oyunlarında o şirin yaratıkları görünce genelde tereddütte kalıyorum. Çünkü her zaman bir şeyler saklıyor olabilirler. İlk başta sevimli görünseler de, belki de bir kurt adam gibi dönüşebilirler, kim bilir? 😅 Kimi zaman da onlara dokunmadan geçip gitmek en iyisi, hem puan almak yerine huzur veriyor. Ama işte bazen de işler karışıyor ve tatlı görünümü altında cehennem gibi bir yaratık buluveriyorsun. Özetle, genelde bırak kendi yollarına gitsinler, bizi ısırmadıkça biz de dokunmayalım, dost canlısı kalsınlar. Sen ne yapıyorsun onlara karşı, merak ettim bak! 🎮