Selam🖤🎮 Oyunların bir çoğunda hile kullanan oyuncular mevcut, ben sevmiyorum ya da tasvip etmiyorum çünkü ne anlamı kalıyor ki o zaman oynamanın! Arada bir denk geliyor karşıma böyle tipler işte...😏🙄 Hadi yorumlara 🌹
Gayri meşru yollar kullanmazsan eğer gelişemezsin :D bu işler böyledir zamanında çok kullandık metin2 de oyunun en gelişmişleri ya bug ya hileden kaynaklı bu kadar gelişmişlerdir yoksa imkanı yok hepsinde bi gayri meşruluk vardır
Minecraft PE oynuyorum. Bu oyunda hile kullanmıyorum. Keşfederek kendimi geliştiriyorum. Yaratıcılık modunu yapı ve şehir tasarlamak adına kullanıyorum. Hayatta kalma modunda ise, tasarladığım bu yapıları ve şehirleri hayata geçiriyorum.
Öncelikle bir köy buluyorum. O köyde meslek gruplarını çoğaltıyorum. Köyün yollarını, binalarını geliştiriyor ve köyü büyütüyorum. Aynı zamanda köyü saldırgan yaratıklardan koruyorum. 😊
Birçok oyunun hilesini kendim bile yazdığım oldu. Tabi buna bağlı olarakta kullandımda. Eğer bu işlerin içersindeysen karşındaki oyuncunun hile yaptığını anlıyorsun. Sonra diyorsun ki ben niye yapmayım :d
Hayır ya hiç hile yapmadım bugüne kadar yapmam da. Bana hile yapmak cidden çok gereksiz geliyor. Mantıksız ya. Sen hile yaptıktan sonra oyunu oynamanın ne anlamı kalır ki oyundan oynadığın keyfi azaltır bence. İkincisi diğer oyunculara haksızlık oluyor. Ne bileyim bence çok gereksiz bir şey oyunlarda hile yapmak. Online oyunlarda hile yapanlara zaten çok ayrı bir gıcık oluyorum haksızlık yani.
GTA için başvurmuştum😅😅, ama eğlenceli oluyordu. Bir de mount and blade için, o da bir savaşı kaybedip esir düştüğümde kaydetmeden çıkıyordum geri giriyordum 🤣🤣