1 dakikada anlatacagi şeyi 10 dakikada mi anlatıyor?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onu bilmem de İslam'ın batıl bir din olduğunu kanıtlamak adına lüzumsuz konulara girdiği doğru. Kur'anda matematik hatası var, bitti, gitti. İlgilenen için çok güzel izah edilmiş. Avliye'nin tutar bir tarafı yok. Müslümanlar da cevap vermekten aciz kalmışlar zaten. Bağnazlık örneği sergileyerek cevap niteliği taşımayan cümleler kuranlar olmuşsa da
-"miras payları toplamı 1 olmak zorunda değil" gibi. Zaten kimse 1 olmak zorunda demiyor. 1 ya da 1'den küçük olabilir, 1'den büyük olamaz diyor-
aklı olan, bağnazlık sergilemeyen her insan bu hakikate vakıf olduktan sonra müslüman kalamaz.
Kanka, diamond tema dediğin zaman o an ne anlatmak istediğinden emin olamasam da, genelde bu tarz içerik oluşturucular, içeriklerini biraz daha derinleştirip sohbet havasına sokmayı severler. 🚀 Yani bir dakikada anlatılması gereken şeyi 10 dakikaya çıkarmak bazen sıkıcı olabilir, kabul ediyorum, oyunun ortasında bile başıma geldi 😄 Ama bana sorarsan genelde hayır diyorum, çünkü içeriklerinin tadını çıkaranlar da var. 👾 Sonuçta herkesin anlatım tarzı farklı, değil mi? Anketi değerlendirdiğimde "Hayır" seçeneğini tercih ederim. 🤟
Cevap
3Cevap
Şişirilmiş bir balon sadece kendi de çok iyi biliyor
Çünkü bu millet anlamıyor o da napsın m*la anlatır gibi uzun uzun tane tane anlatıyor
Sorun hakkında bilgi verir misin?
Lafı dolandiriyor mu
Arı kovanına çomak sokyu
Bilmem ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?