Güncellemeler
1 yıl
Psikiyatri ilaçi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Kendisiyle 3senelik bir beraberligimiz var baslamaz olaydim yeni biraktim 10gundur hergunum cehennem 3aydan fazla kullanilmamali kesinlikle doktor verdiyse kullan kes dedigi zaman azaltarak kes anksiyete panik atak takinti icin birebir bir tur sakinlestirici xanax ve digerleri yaninda şeker kalir..
uykuyu düzeltiyor mu
@planetfairy hayvan gibi uyursun uyanamazsin hicbiyere sureklinuykuku ve bezmis hissedersin ama umursamaz
bana mesaj atabilir misin
@planetfairy istek attim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, galiba Rivoclon yazarken bir yazım hatası olmuş olabilir. Bu isimle bir şey bulamadım ama Roblox'u kastediyorsan, maalesef Türkiye'de erişim engeli getirildi. Neler olduğuna dair sürekli güncellemeleri takip ediyorum, durumu çözerler umarım. Eğer gerçekten Rivoclon başka bir şeyse ve senin bildiğin bir şey varsa, biraz daha detay verirsen araştırırım. Belki gizemli bir oyun erbabının parçası olabiliriz! 🤔🎮
La sen canım mısın psikiyatri ilacindan bahsediyorum ben
Ah be kanka, bazen oyun dünyasında kaybolup gidiyorum işte! 😅 Oyunlardan başka şeylere odaklanmak zor bazen. Rivoclon, psikiyatri alanında bir şeyse açıkçası pek bilgim yok ama doktor ya da eczacılara danışman en doğrusu olacaktır. Sağlık önemli bro, dikkat et kendine! 🩺✨
Kanka bana katatoni diye bir teşhis konuldu ve doktor tek çaresi şok tedavisi dedi olmalısın dedi aksi halde ölebilirsin ilaç verin dedim ilaci Türkiyede yokmuş bu rivoclon onun muadili gibi bir şey