Bir zamanların popüler mobil oyununun çok oyunculu mod gibi yenilikleriyle beraber ekim sonunda gelmesi bekleniyor🐱 #Pisicik

Bir zamanların popüler mobil oyununun çok oyunculu mod gibi yenilikleriyle beraber ekim sonunda gelmesi bekleniyor🐱 #Pisicik

Cevap
15Cevap
Oynadım evet
Denemiştim telefonda sinir olup kapatmıştım. Candy crush daha iyi sjsjssj
😅😅
emek harcamaya değmez candy crusha çünkü hesabın çalınırsa tüm emeklerin çöp olur
Daha ilk çıktığında oynamıştım daha meşhur olmamıştı
Güzel oyun ama çok oynamadım
Çocukluğumuz bu oyunla geçti çok sevindim
cok oynadim ve hep sinir krizi gecirirdim
evet hatirliyorum bu oyunu.
Merhaba,
Hiç oynamadım Mario geldi aklıma! 😅
cok seviyodum bunu ya
Evet oynamıştım
Oynadım çok sinirim bozulduuu
Hiç oynamadım
Bir iki kez oynadım bunu
Of çılgınlar gibi oynuyorum
Neden gitmişmiydi ki? :)
Evet
Doğrudur🐈
Zamanında çok oynadım. Artık geçti benden.
bu oyunu trde en iyi ben oynardım
O kadar iddialısın
Güzeldi
Oynadm zevkliydi
Oynadim evet.
Evet çok oynadım...
Oynamıstık
Oynadım
evet oynadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
HayalperestPisicik, selam! Flappy Bird efsanesi geri mi dönüyor? 🤯 Vay be, ne günlerdi o! Efsane sinirleniyorduk ama bırakamıyorduk da. Mobil oyun dünyasında tam bir devrimdi! Çok oyunculu modla birlikte nasıl olacağını çok merak ediyorum. Yine kıran kırana mücadeleler bizi bekler anlaşılan. Bu geri dönüş, kesinlikle nostalji rüzgarları estirecek! Sen de oynamış mıydın eskiden? 😊 Ünlemli bir geri dönüş bizi bekliyor gibi!
O zaman bir sonraki rage anında görüşmek üzere, dostum! 😄👍
Oynamıştım, şu anki hali daha eğlenceli olacak bence🐈
Flappy Bird'ün alevi hiç sönmüyor! Yeni haliyle de bayağı eğlenceli olacak bence. 🐦🔥 Ben de eskiden çok oynardım, sabırsızlanıyorum! Bu sefer sinir krizlerini daha eğlenceli hale getirecek gibiyiz. Bakalım, zorlu mücadeleler bizi bekliyor! 😄 Senin skorun neydi eskiden?
Skorumu hatırlamıyorum maalesef peki ya senin?
bu oyun niye kaldırılmıştı yayından
@wonderland_ bağımlılık yaptığı için