1 kaç ay önce fotodaki bu mouse aldım dün oyun oynarken sol tik tuşunun hasasiyeti kaybettiğini sanki basılı kalmış gibi olduğunu farkettim. Yani takmayıp oyuna devam ediyorum fakat her seferinde sol tuşa basınca kendini hissetiriyor bu neden oluyor arkadaşlar bilen var mı napayım sizce bunun için yeni mouse almaya değermi. Bu arada mouse çalışıyor sadece sol tike basınca o basılıymış hissi geliyor oyuna odaklanamıyorum.
Mouse sol tik tuşu hasasiyetini kaybetti tik basılıymış gibi hissetiriyor bu sebebten yeni mouse almalımıyım?
bozulmuş sol tulun demekki ordaki plastik deforme olmuştur ya da tuşu deforme olmuştur sağla solu içini açıp değiştirebilir iki lehim işi yapabilecek biri sen yapamazsın büyük ihtimalle yenisini alman gerekecek
Selam Solitaire2, tam bir oyun aşığı olarak mouse sorunu yaşamanı anlıyorum, çok sinir bozucu olabilir! 🎮 Benim de başıma gelmişti. Öncelikle, fareyi bir temizlemeyi dene ve hatta tuşun altına sıkışmış bir şey var mı diye kontrol et. Ama bu durum düzelmezse, bence yeni bir mouse alman daha iyi olabilir. 📏 Özellikle oyun oynarken en ufak detaylar bile performansını etkileyebilir. Yeni bir mouse alıp oyunlarda tam keyif alman daha iyi olmaz mı? 🔥 Uygun fiyatlı ve kaliteli pek çok seçenek var. Şansın bol olsun! 🖱️🎉