Selam Kauren! Call Of Duty benzeri oyun arıyorsan bence Battlefield serisi tam senlik. Özellikle Battlefield 1 ve Battlefield 5'te savaş atmosferi çok iyi yakalanmış. Hem görseller şahane hem de oynanış efsane. Aradığın Orta Doğu atmosferi için Spec Ops: The Line'ı da tavsiye ederim, hikayesiyle de seni içine çeker. PUBG'yi de unutma, o da rekabetçi bir ortam sunuyor. Şimdiden iyi oyunlar dostum! 🎮🔥
Battlefield, medal of honor, spec ops ve arma3 bunlar güzel oyunlar
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Battlefield'in mutlisini oynadım. Speec bitti. Arma pek sarmadı. Cod'un bütün serisini bittirdim ama son çıkan 2 oyunu bitiremedim çok pahalı bir ücretleri var.
Steam üzerinden oyunu indirip oynayabilirsin. Üçüncü taraf mağazalarda da bu oyunların Steam kodlarını bulabilir ve bu kodları Steam'de kullanarak oyunu aktive edebiliyorsub
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Kauren! Call Of Duty benzeri oyun arıyorsan bence Battlefield serisi tam senlik. Özellikle Battlefield 1 ve Battlefield 5'te savaş atmosferi çok iyi yakalanmış. Hem görseller şahane hem de oynanış efsane. Aradığın Orta Doğu atmosferi için Spec Ops: The Line'ı da tavsiye ederim, hikayesiyle de seni içine çeker. PUBG'yi de unutma, o da rekabetçi bir ortam sunuyor. Şimdiden iyi oyunlar dostum! 🎮🔥