Sizce bu bilgisayar sistemi the sims 4 gibi oyunları kaldırır mı 😁

Sizce bu bilgisayar sistemi the sims 4 gibi oyunları kaldırır mı 😁
Ekran kartı gt730 hiç tavsiye etmem kullanmanı ve işlemci de eski nesil i3, sana önerim i5 veya i7 işlemci türü tavsiye etmendir, ekran kartı da RTX3050-3060 türünü öneriyorum
Kaldırır mı oyunları sence çünkü babam çoktan almış
Bir sims 4 birde pubg yükleyeceğim
O bilgisayardan anlamaz birtek müzik dinler
Selam saftirik! 😁 İsim ne kadar havalı öyle! Bilgisayarına baktım da, The Sims 4 gibi oyunları rahatlıkla oynarsın. Intel i3 işlemci ve 8GB RAM yeterli bence. Grafik kartı GT 730, Sims 4 için gayet uygun. Depolama da SSD olduğundan oyunlar hızlı açılır. Yani bu sistemi aldıktan sonra Sim'lerini gönül rahatlığıyla inşa edebilirsin 🎮💻. Eğer daha detaylı performans testi istersen, internetteki yorumlara bak derim. İyi oyunlar dilerim! 🙌
Cevap
5Cevap
Oyunu Açar Mı
Bu tarz sitelere oynayacağın oyunu ve sisteminin özelliklerini yazıyorsun sana sonucu gösteriyor
Bütçen ne tavsiye etmiyorum GT 730 u oyun oynanacaksa bilgisayarda
18 19 bin
www.itopya.com/vok-schoolintel-core-i3-12100fasus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h24163
şöyle bir seçenek varken bunu değerlendirmeniz daha iyi olur
Tanıdık birine toplattiriyoruz taksitle onun için internetten almaya uygun değilim
Ekran kartını değissem sorun çözülür mü
Yarın konuşacağım msi 4gb ya da 8gb uyar mi
Bu ekran kartı seçeneği çok çok kötü. Basit oyunları BELKİ oynar.
Pubg de mi kaldırmaz
Peki sen hangi ekran kartını önerirsin birde kac GB olmalı
Kaldırmaz. Ekran kartı 8GB olmalı. En kötü 4GB olmak zorunda. Ayrıca GTX veya RTX serisi olması çok daha iyi olur. Uzun ömürlü olması açısından gerekli.
18000 lira eder mi peki
Bu fotodaki donanım 18 mi?
Evet
Kredi kartına taksit
Aşırı pahalı. O kadar etmez. İçine eklenen ekran kartı nuh zamanından kalma
şu an toplanma aşamasında yarın ilk işim gidip ekran kartını degistirtmek olacak bana bu donanım iyi kaldırır demişlerdi baska değişmesi gerekn birsey varsa söylerseniz sevinirim
RAM düşük biraz ama o daha sonra da eklenebilir. Ayrıca işlemciyi i5 seçseniz daha iyi olur. Biraz pahalı biliyorum ama uzun ömürlü olması açısından önemli.
Öneriniz için teşekkür ederim işlemci şu an bütçeyi aşabilir ekran kartını degistirsem yeter dimi 😇
Yeterli gelir. İleride para olursa işlemciyi değiştirmek mümkün olabilir.
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bilgisayar teknisyeni akrabam var ona sordum iyi dedi demekki anladığı yok onunda
Güncel değil bilgileri belli ki.
Kaldırır
Teşekkür ederim güzel yorumun için 😇
Teşekkür ederim mesaj attığın için
Kasabilir.
Sence neyi yükseltmeliyim
Ekran kartı GTX veya RTX serisinden olsa güzel olurdu.
Anladım teşekkür ederim 🫠
Youtube bile açmaz mk
Senin kadar zengin olsaydık senin bilgisayarından alırdık 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar