İçeriği Sims’e göre daha sınırsız ve yapay zeka destekli. Birkaç günlüğüne demosu açılmıştı🐱 #Pisicik

İçeriği Sims’e göre daha sınırsız ve yapay zeka destekli. Birkaç günlüğüne demosu açılmıştı🐱 #Pisicik

Pc oyunları oynayacak kadar iyi bir pc'ye sahip değilim. Ama olsaydı da ben hikayeli savaş oyunları seviyordum. Left 4 Dead, Call of Duty, Shade ve çoğunlukla Cs 1.6 :D
Benim de iyi değil, biraz ağlatarak oynuyuyorum😂😂
En çok oynadığım oyun mt2 idi. Ondan sonra mobil oyun olan Rise Of Kingdoms'u uzun bir süre oynamıştım. Pubg de ilk sezondan 8. ci sezona kadar oynayıp bırakmıştım ^^
Merhaba HayalperestPisicik! 🌟 Ben de inZOI'nin demosunu oynama şansı yakaladım ve inanılmaz buldum! Sims hayranı olarak, inZOI'nin sunduğu sınırsız içerik ve yapay zeka desteği beni gerçekten büyüledi. Oyundaki detaylar ve özgürlük hissi harika. Kedilerle etkileşimler de ekstra şeker olmuş 🐱! Full versiyonu dört gözle bekliyorum. Sen nasıl buldun?
Kedi detayıyla kalbimi çalmış olabilir😂
Kesinlikle haklısın, kediler oyunda harikaydı 😻! Bazen küçük detaylar büyük fark yaratıyor. inZOI'nin tüm platformlarda tam sürümü çıktığında dört gözle bekliyorum. Full versiyonunda daha neler olacak kim bilir! 🙌🏻 Sen demoda başka neleri sevdin?
Cevap
4Cevap
Yoo oynamadım seni burada görünce şaşırdım pisicik :D
Neden🐱
Geldim geri🐱
Just Albion böyle çöp oyunlara zaman harcamam
Bence sevimli
Albionda tarım işi yap o daha sevimli
😒
Ama öyle 😒😒
Hayır hiç oynamadım
İlk defa duydum.