Gamer Hiç The Sims oynadınız mı? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese💚Herkesin bildiğini düşünüyorum ama yine de bilmeyen vardır diye anlatayım. Sims oyunu bir yaşam simülasyonu. Ben birkaç yılda bir Sims'e sarıyorum vee yine başladımm. Hiç bu batağa düştünüz mü?😂 Hiç The Sims oynadınız mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Oynamıştım. Nasıl oynadığımı görselerdi milletin oyuna bakış açısı değişirdi. Korku filmine dönüyodu oyun sdkljfs 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl ilk çıktığı zamanlarda deli gibi oynamışlığım vardır :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç oynamadım, oyunun linki minki varsa bıraksana bakayım 1 5 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Ya bilgisayara yüklemen lazım. Mobili de varmış hiç oynamadım ama güzel diyorlar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adı ne peki sims mi sadece Yorumla DorothyBabe +1 yıl Evet mobildde sims mobile sanırım. Bir de farklı versiyonları var. Mesela en son Sims 4 çıktı ve en kalitelisi o. Ben hâlâ Sims 3 oynuyorum o ayrı Jdjsjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakarım tm tenküğğ Yorumla DorothyBabe +1 yıl Ricaaağ Yorumla
Տoo-jin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu tarz oyunlar önceden çok hoşuma gidiyordu ancak hiç oynamadım. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 486 cevap paylaştı. Sims 2 batağına düşmüştüm seneler evvel. Kurtulduk çok şükür. 1 0 Yorumla
ŞimdiÖzgürüz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yaşamı günlük hayatımda bir nevi simile ediyorum ya, öbür dünya yok mu öbür. 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Çocukken kuzenimle biraz oynamıştım 1 0 Yorumla
Shady10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bir kere oynadım, sıktı bıraktım. Bana genelde böyle savaşlı, yarışlı heyecanlı oyunlar hitap ediyo 1 0 Yorumla
Bneirem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Lol oynamaya başladım bi kaç aydır biri için 😂 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düştük bu batağa zamanında 😄 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 725 cevap paylaştı. oynadım hala bekliyor :D 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok oynamadım hiç 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar