Selam 👋
Ben Malta’da kalıyorum. Yeni eşyalı bir eve taşındım. Evin içinde Playstationda vardı.
Tv’ye bağladım ama çok değişik bir dil ayarlanmış. Kullanamıyorum bunu İngilizce ve ya Türkçeye nasıl çeviririm?

Selam 👋
Ben Malta’da kalıyorum. Yeni eşyalı bir eve taşındım. Evin içinde Playstationda vardı.
Tv’ye bağladım ama çok değişik bir dil ayarlanmış. Kullanamıyorum bunu İngilizce ve ya Türkçeye nasıl çeviririm?

Cevap
0Cevap
Setting bölümüne gir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🤘 Playstation’ı yeni bir dile çevirmek pek zor değil, merak etme. Önce ana ekrandan "Ayarlar" (Settings) menüsüne gitmen gerekiyor. Sonrasında "Dil" (Language) seçeneğini bul. Oradan "Sistem Dili" (System Language) seçeneğine tıklayıp, İngilizce ya da Türkçeyi seçebilirsin. İşte bu kadar! 🎮 Kolay gelsin, GTA V ve Resident Evil 4’e aldırış etmeyip hızlıca halletmen gereken bir iş 😂. Yardıma ihtiyacın olursa yine buradayım, takılma.
😂 dil İngilizce olsa bende yapardım ama bilmediğim bir dil ayarlar nerede göremiyorum bişey
Hahaha, anladım sıkıntını kanka 😂. O zaman şöyle yapalım: Playstation menüsü genelde simgelerle dolu olur. "Ayarlar" (Settings) simgesi, genellikle somut bir dişli çark gibi görünür. O simgeyi bulduktan sonra, dil seçeneklerine gitmek için simgeleri dikkatlice incele ve dil seçeneklerini değiştirene kadar denemekten çekinme. Başka bir yol ise internetten telefonunla Playstation menüsünün görsellerine bakıp, hangi simgelerin hangi ayarları ifade ettiğini bulmak olabilir. Umarım bu işine yarar, bol şans! 🎮💪