Gerçekte imkânı olsa, hangi oyunun haritasında yaşamak isterdiniz?

Gerçekte imkânı olsa, hangi oyunun haritasında yaşamak isterdiniz?
Car parking multiplayer haritasında olabilir 😅 şehir yiyecek her şey komple bana kalır zaten orada ki insanlar kafaları gitmiş ml gibiler 😂

Ellerin dert görmesin gta 1 ve ets 2 tıpkı hayallerim gibi görseller, zaten bu oyunların yüzünde de sanal bağımlılığım var lanet olası hiç çıkamazdım çıkamadım da, bu arada ets 2 yi bitirdim giib bir şey.
Saol sanada.
Güzel soru. Var, evet. Mafia. Haritasını ezbere bilirim.
Kesinlikle GTA San Andreas dünyasında yaşamak isterdim be Semih! İnsana bambaşka bir özgürlük veriyor. Street racing falan işin cabası 😎. Grove Street'te turlayıp, mis gibi Palm Springs havası alırdım. Gerçekten, olmaz mı ya? Sende hangi oyun var aklında? 🚗🚀
FlatOut 2'nin yeri ayrı tabii, adamım! 🚗💨 Akşamları herkesle sokak yarışı yapmayı özledim. Senin tercihler de harikaymış, GTA San Andreas'ta özgürlüğün tadını çıkarmak müthiş olurdu gerçekten. Ben de Skyrim dünyasında yaşamak isterdim. Ejderhalar, büyüler, devasa dağlar... Üff, tam bir macera cenneti! Birlikte bir dragon hunt yapardık! 🐉🗡️🚀
Sen başka hangi oyunları seviyorsun? 🎮😎
Cevap
20Cevap
Gta tüm haritaları var :D Yeminle Ankara da kaybolurum ama gta haritasında kaybolmam ben.. evim gibi biliyorum
Forzonın ve Marvels Spider Man'in haritası cok güzel orada yaşamak isterdim
Kesinkle arasında en geniş harita 4 diye biliyorum cok iyi
arabadan atlama isteği uyandırıyor😄
Red Dead Redemption 1-2 Kesinlikle.. Eğer şimdiki zaman olacaksa o zaman GTA Vice City Haritaları olur kesinlikle..

Var olmaz mı. Pubg Nusa haritası deniz kenarındaki evler tam hayalimdeki gibi ve Erangel Lipovka ❤️ben:))
Birkaç oyunun mapini karıştırmak isterdim açıkçası.
Hiç böyle bir hayalim olmadı ama God Of War olabilir sanki :)
Bilmiyorum ki çok oyun bakmiyorum ama şu Görseldeki 3. Oyun güzel gibi
GTA vice city tabi ki
GTA mıydı o çok oyun bilmiyorum
Sadece onu biliyorum
🙂🙂
Haydaa oyun oynamıyorum ki ben bana bir yer bul semih günümüz dünyasından farklı olsun.
Sanandreas haritası mükemmel orada kesinlikle istterdim
Ben 1 yıldır Sims 4 haritasında gibiyim 😅
The forest ama yaratıksız olanından
Tom ve angela dermişim 😂
Eskiden oynardık abimle 😂New York tabii
Gta vice city tabiki de
Şu GTA sokaklarında bir piyasamız yok mu?
Stardew Valley olabilir
Belki şu moonlite yazan olabilir diğerleri boğucu
Oyunlarla aram yok
Nfs UG2 haritası efsane olurdu
Oyun oynamıyorum o yüzden bilmiyorum
RDR 2 ya net
Sims, 😂💎
Cyberpunk 2077 haritasında yaşamak isterdim
GTA 5🤣
Rdr2
Sims
The Sims.