GTA oyun evreninde yaşama şansınız olsa hangisinde yaşamak isterdiniz 🤔
#Gamer #FiqHShott
GTA Vice City
GTA San Andreas
GTA 3
GTA 4
GTA 5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

GTA oyun evreninde yaşama şansınız olsa hangisinde yaşamak isterdiniz 🤔
#Gamer #FiqHShott
Hmm çok güzel bir soru ama ben 2 seçenek arasında kaldım, Çünkü gta 4 Evrenin de olup New York da üst katlarda bir evde yaşamak ve her gün New York dasın çok iyi olur bea, Gta 5 Evrenin de olup da Los Angeles gibi güzel bir şehirde olmak var Franklin olup güzel bir evde yaşamak.
Yani benim seçeneğim hmm biraz düşüneyim, Sanırım gta 4 evrenin de olmak isterdim orası daha güzel Çünkü New York hayalim :)
Real dünya açısından değerlendirirsek Gta 5'dir.
Oyun içinde karakterin c2nsel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor insanlarla sohbet ediyor,
ve yemek alabiliyor yiyebiliyor uyuyabiliyor, ve çeşit çeşit mesleklere girip para kazanabiliyor.
Cevap
14Cevap
Daha modern olduğu için 5
Teknolojik gelişmelerden dolayı gta 5, ama arkadaşlar takılmak için sanandreas, yalnız tatil yapmak için vice city
GTA 5'te Micheal olmak isterdim.
Hangisini tavsiye edersin?
Tamam orası olsun
Bana Just Cause 2'de serbestçe sağa sola uçmak yeterdi. GTA evreni şart değil 😊
GTA Vice Cityde yaşamak isterdim 😋🎮
Hiçbirini bilmeyen ben dncjcnc
Bilmiyorum😲 Barbie bebek giydirme olabilir ncjcjcnnc ( şaka yapıyorum bu arada)
😅😅
Hiçbirinde hepsi birbirinden sıkıntılı şehirler xD
GTA 4 en iyisidir
Gta oynamadım pek bilmiyorum
Bu oyun çıktığında ben dünyada yokmuşum :(
Hepsi aynı evrende geçiyor zaten?
Tüm gtalar diyorum hepsi tek bir evrende geçiyor
Ana karakterlerin ve şahirlerin farklı olması farklı evrende geçtikleri anlamına gelmez ki zaten dikkat edersen hikaye içinde muhakkak bir gta oyununda başka bir gta oyunundan karakter yer alıyor örneğin Ken Rosenberg hem gta vice city de hem san andreas da var hatta san andreasta gta3'ün ana karakteri Claude Speed de görünüyor Gta 5 de ise silahçı dükkanındaki Lance Vance posteri gibi Vice City'ye dair bir sürü göndermeler var ve gta 4'den bir çok karakter yer alıyor oyunda yani hiçbir gta oyunu farklı bir evrende geçmiyor sadece ana karakterler, şehir, oyunun geçtiği zaman dilimleri ve atmosferde bazı farklıklar var ancak bir gta oyununda olan olaylar bir sonraki gta oyununu pek etkilemesede geçerli satılıyor yani aynı evren hepsi
Geçerli sayılıyor*
GTA V tabiki.
Vice city
GTA vice city
Gta 5 tabi kide
San Andreas
gta iv
Gta 5
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?