Birde Casper Via S40 düşünüyorum yeterli olur mu oyun icin
Bilgisayar telefon oyunu oynayanlar bakabilirmi?
Birde Casper Via S40 düşünüyorum yeterli olur mu oyun icin
Eşim tam bir oyun bağımlısı (Metin2) vesayre daha önce maddiyattan dolayı bilgisayarı satmak zorunda kalmıştı şimdi doğum günü yaklaşıyor tabiki bilgisayar alamam ama tablet alsam güzel bir hediye olur mu sizce telefonla tabletin çok bir farkı yok ama yinede bilgisayarın yerine şu an en mantıklı tablet geldi aklıma sizce nasıl
Cevap
10Cevap
Bilgisayarla tablet aynı şey değil aynı oyunları aynatmaz
tablet kadar boş bir şey yok. hiç bir işlevi kalmadı artık. çöpe para yatırmış olursun
Tabletin hiç bir artısı yok bence hiçbir işe yaramaz sadece ekran büyük o kadar
Adam evlenmiş yuva kurmuş hala oyın bağımlısı
Karıya kızamı takılıyor başka biseymi yapıyor evinde oyun oynuyo bunda ne sorun var
Senin bundan sonraki sorun şu olacak. Eşim oyun bağımlısı benimle sohbet etmiyor ilgisiz davranıyor
Gayette ediyoruz sorun yok
O zaman iyi oyunlar
Eğer alırsan seninlen ilgilenmez
Şuanda telefondan oynuyor knka birlikte oynuyoruz zaten ilgileniyoda sorun yok
Tabletle metin2 oynanmaz ama 😂
Bu hatayı yaparsan yine ilgisiz kalirsin
Olur bence iyi düşünmüşsün
Yine girer o oyuna😀
Zaten oyuna girebilsin diye
gerekir mi
Olacaksa şöyle eşin olacak
Al bacim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Eşin oyun bağımlısıysa ve Metin2 falan oynuyorsa, tablet iyi bir seçenek olabilir. Tabletler artık gayet güçlü ve oyun performansları da fena değil.
Tabii ki, bilgisayar kadar olamaz ama bilgisayara alternatif olarak düşünüyorsan, kesinlikle değerlendirebilirsin. Hele ki doğum günü hediyesi olarak düşünüyorsan, eminim ki eşin mutlu olacaktır. Ve belirttiğin gibi, telefonla tablet arasında büyük farklar yok, ama daha büyük ekran her zaman daha keyifli bir oyun deneyimi sunar.
Tablet almandan kesinlikle yanayım, bu hem onu mutlu eder hem de oyun oynama zevkini bir nebze tatmin eder. 🎮