Gamer Kimler hangi mobil oyunu oynuyor görelim? MetalciKemal Takip Et Xper 4 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aynı oyunu oynayanlar olarak, belki birlikte oynama sansımız olur 🤘🏻Kimler ne oynuyor bakalım Görsel Ekleyemedim 😕 Mobile Legends : Bang Bang Leauge Of Legends Wild Rift Pubg Mobile CS:GO Mobile Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Mobile Legends : Bang Bang oynayanlar eklemek isrerlerse ID: 600486183 Kimler hangi mobil oyunu oynuyor görelim? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Arenof Valor, OSM Mafia city oynuyorum sadece bunların dışında bir şey yok 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Call of duty Mobile, World of Warship Blitz ve trafic rider oynuyorum. 😊 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Lol ve Mobile legends oynuyorum. Lolü saldım gerçi bayadır ama. 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. diablo ve mobile legends bu aralar 0 0 Yorumla
Besthee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Wolf Team... Oldlar bilir 0 5 Yorumla Besthee_ +1 yıl Fanatiği olduğum oyun Assassins Creed ama onun dışında Dota 2, Skyrim, Witcher, Age Of 2, CS, Rainbow Six ve birkaç oyun daha olmadigim oldu Yorumla Besthee_ +1 yıl *oynadigim Yorumla MetalciKemal +1 yıl Mobile demiştik ama 😋 Yorumla Besthee_ +1 yıl Ayy dikkatimden kaçtı o Yorumla Besthee_ +1 yıl LOL oynamıştım en az dota kadar zevkliydi Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Clash royale oynuyorummm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Arenof Valor, OSM Mafia city oynuyorum sadece bunların dışında bir şey yok
Call of duty Mobile, World of Warship Blitz ve trafic rider oynuyorum. 😊
hiçbirini oynamıyorum sadece tft.
Lol ve Mobile legends oynuyorum. Lolü saldım gerçi bayadır ama.
Lol hem mobil hem pc oynuyorum
diablo ve mobile legends bu aralar
Wolf Team... Oldlar bilir
Fanatiği olduğum oyun Assassins Creed ama onun dışında Dota 2, Skyrim, Witcher, Age Of 2, CS, Rainbow Six ve birkaç oyun daha olmadigim oldu
*oynadigim
Mobile demiştik ama 😋
Ayy dikkatimden kaçtı o
LOL oynamıştım en az dota kadar zevkliydi
Clash royale oynuyorummm
şu an sadece Coin master
eskıden mobıle legends oynuyordum
Clash royale
DLS 22
Oynamıyorum