Bu oyun görmüştüm reklamlarını güzel oyuna benziyor ama sürekli gemi sürüp savaş yapmak bana garip geliyor ama senin tercihin abim iyi oyunlar dilerim 😊 pavyona gitme haram 😂
Kanka ben 10 yıldır Word Of Tanks oynuyorum. Premium tanklar ve kasıp aldığım son seviyeler de var. Oldukça keyifli. Tavsiye ederim. Hatta lavuğun birisi hesabı sat demişti de satmadım.
Heeh işte o durum var. İlk oynadım aynısını dedim bende ki gemi kasmak bayağı zor iş çükerler oyununu dedim sildim. Premium gemi alırsam acaba sarar mı 🤔
Bence senin kararın abi ama bu tür karakteri geliştirebildiğin oyun seviyorsan bence bir göz at derim. zaten 1-2 saat sonra beğenmezsen oynamazsın birde Word Of Tanks var mesela bu oyun da güzeldir..
Ben HayDay Kelime avı oynuyorum diğerlerinden anlamıyorum. Ama benim oğlanlar iyi para yatırıyorlar oyunlara güya oyunlarının. Değeri çokmuş falan filan
Sırtım ağarıyordu iyi gelir dediler. Tanıdık doktor vardı yapar mısın dedim ‘ uzmanlık alanım lan o ‘ dedi. Yapsana o zaman boş Beleş takılıyorsun dedim yaptı 😂