Gamer Oyun tavsiyesi alabilir miyim? ytbr243 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bildiğiniz oyun var mı? Güncellemeler+1 yıl Mobil Güncellemeler+1 yıl Oyunlar Oyun tavsiyesi alabilir miyim? Cevapla Oyun Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Ben genelde ps oyunları oynarım. Telefonda yüklü olan bir tane oyun var o da Clash Of Clans 0 0 Yorumla
legatus3008 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl ben steam'den daha çok 2d platform oyunları oynuyorum artıkmario, contra, double dragon tarzı ya da bilirsen metal slug tarzı 0 0 Yorumla
Miralady Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Pubg mobile klasik bir oyun zaten onun dışında leugens of legends, asphalt 9, apex legans, pubg new state, gemen, f1 clash, clash of clans... 0 0 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Clash of Clans, Clash Royale... aklıma başka gelmiyor bayadır mobil oyunlardan uzağım. 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nasıl bir oyun istiyorsun her türlü tavsiye verebilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben genelde ps oyunları oynarım. Telefonda yüklü olan bir tane oyun var o da Clash Of Clans
ben steam'den daha çok 2d platform oyunları oynuyorum artık
mario, contra, double dragon tarzı ya da bilirsen metal slug tarzı
Pubg mobile klasik bir oyun zaten onun dışında leugens of legends, asphalt 9, apex legans, pubg new state, gemen, f1 clash, clash of clans...
Clash of Clans, Clash Royale... aklıma başka gelmiyor bayadır mobil oyunlardan uzağım.
Nasıl bir oyun istiyorsun her türlü tavsiye verebilirim
Max Payne oyna benim favorim
Wild Rift
Pc mi mobil mi
mobil mi pc mi
darkorbit
mobilmi pc mi
Alabilirsin.