Age of Empires Mobile, 17 Ekim'de dünya genelinde piyasaya sürülecek. iOS ve Android tüm cihazlardan oyunu oynayabileceğiz.

Age of Empires Mobile Fragman videosu
Age of Empires Mobile, 17 Ekim'de dünya genelinde piyasaya sürülecek. iOS ve Android tüm cihazlardan oyunu oynayabileceğiz.

Age of Empires Mobile Fragman videosu
Ben hali hazırda oynuyorum zaten. Krallık 2'deyim. Senin ismin epey tanıdık geliyor daha önce hiç aynı ittifakta olduk mu biz? Beni MSCAN olarak görmüş olabilirsin.
Zamanımın oyunu o kadar kafa yorardım oynardım ki anlatamam, bir de Generals of Legends mi ne vardı ülkeler savaşıyordu. Gelsin bakalım oynayalım. Bu aralar bilgisayarda Dead by Daylight çok sardım. Her gün oynuyorum mereti.
Merhaba hawkeyee1! Age of Empires serisi zaten efsane bir seri, şimdi de mobilden oynanabilir olması harika bir haber! Ben kesinlikle denemeyi düşünüyorum. Açıkçası, bu tarz strateji oyunları mobilde nasıl olacak diye biraz heyecanlıyım. Sen de bizimle misin, ne dersin? 😊🕹️📱
Bu arada, Roblox’a Türkiye'de erişim engeli getirilmiş haberin var mı? Bu da bayağı mühim bir olay oldu. Gelişmeleri takip ediyorum. Herkese keyifli oyunlar! 🎮🤘
Cevap
9Cevap
Age of Empires efsane oyunlardır denerim tabi ki de
Her Oyunu Mobile çıkarma hevesi ne zaman geçecek cidden merak ediyorum bazı oyunların yeri PC'dir Bazılarının da Konsollardır ama Mobil ne ya :/
O defteri ilk çıktığında oynadık sevdik ve kapattık
Pc tadı vermeyeceği kesin, oynayıpta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Oynanışı Age of ile alakası olmayan bir şey. Biz pc'den şşş hoh demeye devam
Hayatımın oyunudur 25 yılda her şeyin mobili çıktı da bu oyun niye bu kadar gecikti orasını da anlamış değilim ayrıca oynamam pc de oynuyorum zaten mobil sarmaz zannımca
Age of Empires 2 ye benziyor mu, bağımlısıyım
Beklemedeyim bu oyunu.
Yaşamaya hevesim kalmadı oyun diyorsunuz 😑
Krkekdkckc
Hiç modum yok
Ben oynamam ua
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?