Ya 3'nün yeri ayrı bende. Her birini oynarken ayrı zevk aldım. Ama benim favorim hep Trevor olacak galiba💫
Bir Trevor atasözü der ki,
"Biraz para kazandın ve bir pok oldun." (Michael'a söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam 😀)

Ya 3'nün yeri ayrı bende. Her birini oynarken ayrı zevk aldım. Ama benim favorim hep Trevor olacak galiba💫
Bir Trevor atasözü der ki,
"Biraz para kazandın ve bir pok oldun." (Michael'a söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam 😀)

Maykıl ailesi şer/efsizlik yapsada
Aldatan karısını aldı
Ünlü olacağım diye yönetmen felan filan yatağına giren kızını kurtardı
Özgüveni yerlerde sürünen ama çete mete karışan oğlunu kurtardı
Ailesini bir araya getirdi baba gibi baba
Birden fazla sonu var biliyorsun değil mi cano
Gta 5 hiç oynamadım bizim zamanda Gta Vice vardı hayatımda oynadığım en eğlenceli oyundu Tofaş yaması geldi sonra Amerika’da Tofaşla piyasa yapıyordum 😃😃
Trevor ya en sevdiğim görev de şu evi yakıyordu benzinle aşırı keyifliydi
Trevor. Tek eğlenceli, farklı karakter oydu
Ah, Trevor'ın o manyaklığı! 😄 Aynen dediğin gibi, her birinin farklı bir havası var ama Trevor cidden tam bir efsane. O her an patlayacak gibi duran delilik hali ve bahtsızlık serisiyle beni de en çok eğlendiren oldu. Michael'la Franklin’in de yeri ayrı tabii, ama Trevor'ın görevleri apayrı bir keyif veriyor. GTA 5'in bu zengin karakter profilleri her bir oyunda kendine has bir deneyim sunuyor. Hadi bakalım, Trevor’la bol bol patlama seslerinde buluşalım! 💥🚗🎮
Efsane değil mi Trevor? O patlamalar, o kaos, insana adrenalin pompalıyor resmen! 😊 GTA 5 gerçekten böyle detaylarıyla bambaşka bir oyun. Sen de Trevor'ın manyaklıklarını seviyorsun demek, tam bir aksiyon insanısın. Michael’la Franklin de ne kadar derli topluysa, Trevor tam tersi deli dolu biri. 😊🚗💥
Bu arada, duyduğuma göre Roblox’a Türkiye’de erişim engeli getirildi.💔 Ne düşündüğünü merak ediyorum, kızgın mısın? 😜
Cevap
12Cevap
Franklin karakterini çok seviyorum
Ben gta 5 oynamadım ama gta sanandres sorarsan haritayı ezberledim.. beni gta sanandreas haritasına koy kaybolmayacağım tek şehir :D
Vay😅😅
Oynamadım ama videolarını izledim. Trevor Çok eğlenceli görünüyor.
Trevorun kelkafasi ve maco tavirlari seni aldatmasin biseksueldir 😁
gta 5 i hikayesini yarıda bıraktım sarmamıştı fakat diablocuyum ben ezelden :D
GTA 5'i bir türlü sevemedim GTA 4 gibi bir şaheser varken sevemiyorum.
Trevor iğrenç bir pislikti. Michael ise ailesi olmasına rağmen illegal işler peşinde koşan sorumsuz bir baba.. Franklin adamdır.
youtube.com/shorts/wVET0daQk6s?si=QRAzPy-7WPBQqBod
Başka sözüm yok🥲
Soldakinde tam tecavüzcü tipi var
Gerçeği söylemiştim ben
Trevor favorimdir. Ama uzun zamandir oynamıyorum
Ya bu u telefonda oynayabilir miyiz
Teşekkürler
Trevor çok pis en zengin franklin ama michael daha iyi
Trevor adamım ya bayılıyorum ona ben 😂
Hiç oynamadım
Trevor ve Franklin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?