Gamer GTA 5'te en çok hangi ana karakter ile vakit geçiriyorsunuz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor GTA5 de en çok hangi ana karakter ile vakit geçiriyorsunuz 🤔Ben Franklin le çok vakit geçiriyordum 😄 GTA 5'te en çok hangi ana karakter ile vakit geçiriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Franklin karakteri 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Şu kel olan elinde bira olan adam iyiydi tam psikopattı :)) 1 0 Yorumla
belirsizolanbelirsiz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Manyaklik yapacaksam trevor chill takilcaksam Michael gansta gibi takilmak istiyorsam franklin 1 0 Yorumla
KISRAKLAZIMXD Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Franklin tam bi gangksta en çok onunla ve köpeğiyle takıldım 1 0 Yorumla
somefester Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben michaelciyim ama keşke evdekilerle diyalog falan olayı olsa süper olmazmıydı sizce de 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Trevor Philips 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Trevor tam kafa adsm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Franklin karakteri
Şu kel olan elinde bira olan adam iyiydi tam psikopattı :))
Manyaklik yapacaksam trevor chill takilcaksam Michael gansta gibi takilmak istiyorsam franklin
Franklin tam bi gangksta en çok onunla ve köpeğiyle takıldım
Ben michaelciyim ama keşke evdekilerle diyalog falan olayı olsa süper olmazmıydı sizce de
Trevor Philips
Trevo tabiki manyak o adam 😂😂
Trevor. Delileri severiz 😄
michael de santa
Tümü
Trevor tam kafa adsm