Fl studioyu bilgisayarda profesyonel olarak kullanıyorum. Bilgisayarıma uzak olduğum zamanlar hem vakit geçiririm hem müzik yaparım diye kullanmaya başladım fakat mobile versiyonu acayip zor. Profesyonel bir şekilde kullanan cindir aksini iddia edemem.
Bir çok farklı daw denedim en basit olarak fl studio olduğunu anladım. Çok basit aslında mixing dışında diğer her şey mantıkla çözülebiliyor. her şey hayal gücünde bitiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fl studioyu bilgisayarda profesyonel olarak kullanıyorum. Bilgisayarıma uzak olduğum zamanlar hem vakit geçiririm hem müzik yaparım diye kullanmaya başladım fakat mobile versiyonu acayip zor. Profesyonel bir şekilde kullanan cindir aksini iddia edemem.
Şarkı tabı dediğin şey nedir acaba? Şarkı melodisini piano roll'e aktarma gibi mi?
Yaklaşık 10 seneden fazla kullanırım hala tam öğrenemedim namussuzu.
Bir çok farklı daw denedim en basit olarak fl studio olduğunu anladım. Çok basit aslında mixing dışında diğer her şey mantıkla çözülebiliyor. her şey hayal gücünde bitiyor
@koksalemin Heh işte mixing olayı oldukça can sıkıcı. Flangerıydı reverbüydü low channel mid channel derken kafa kalmıyor.
Bende 5 6 senedir bu işin içindeyim. Vocal mixing dışında bi problemim yok. İşin içine vokal girince sıfırdan başlamış gibi hissediyorum.
Şarkısı vardı sanki
Ne sarkisi
Edit programı
Öğrenirim edit yapıyorum zaten
Kullanmadım