Gamer Roblox'ta trollediğim kişi panelci çıktı napicam? naneyiyedimkukila Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Küçük bir şaka yaptigim çocuk panelci çikti kimliğini birazdan aticam diyoor NAPİCAM korkudan altıma sicicam ya gerçekten atarsa abilerim ablalarim yardım edin Güncellemeler1 yıl Bilgisi olan var mı? Güncellemeler1 yıl Hesap ironi amaçlı Roblox'ta trollediğim kişi panelci çıktı napicam? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Krndşsinin hesabını bul, gerçek anlamda sosyal hesabı varsa oradan bilgilerini atsın sende ss al şikayet et. Kişisel bilgileri paylaşmak suç ve yasak. 1 0 Yorumla
MasterForBdsm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Kişisel verilere izinsiz erişim 2 yıldan 4 yıla kadar başlıyor öyle bir şey yaparsa eğer şikayet edeceğini belirt bi halt yiyemez 0 1 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Saool kardeşim Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Gamer konusunda 360 cevap paylaştı. Ulann şu roblox insanlara neler yapıyor beBlöf yapıyordur knka sakin ol 0 3 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Yalan atmış ovispi jojugu Yorumla Elleira 1 yıl Ohh neyse sıyırdın knka bi dahakine dikkatli ol Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Damaamdirr Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 1 yıl Ağla 0 5 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Kes dayı Yorumla Everglow 1 yıl Uza velet Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Sus Habeş Yorumla Everglow 1 yıl Gebeş kaplumbağa Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Nilüferr nerede kaldın Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl En fazla kimliğini atar. Yerini söyler bu yani 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Panelci ne demek? 0 5 Yorumla Elleira 1 yıl Insanlar kişisel bilgilerini bulan Yorumla Maritimo 1 yıl @Elleira Böyle şeylere inanıyorsanız, Elimde sizin daha ilginizi çekecek bir şey var. Yorumla Elleira 1 yıl İlgilenmiyorum sağolun. Yorumla Maritimo 1 yıl @Elleira İnanma arkadaşım böyle şeylere, arkadaşım dedim yanlış anlamazdın umarım Yorumla Elleira 1 yıl Yoo takılmıyorum öyle şeylere.Ya daha önce bi arkadaştan duydum sadece yoksa inanıp inanmamak değil. Yorumla
reyhseyn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Soruya ayrı nick’e ayrı patladım awnwlewmslskdldm 0 2 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Gülelim diye paylaştum aşkuum💅🏿 Yorumla reyhseyn 1 yıl Mck 🩷🌸 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Yalan soyluyor 0 4 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Ya doğru söylüyorsa Yorumla Freedown54 1 yıl Benim icin geçmişi önemli degil zaten ama Yorumla Freedown54 1 yıl Yanlis yorum yaptım biraz sonra anlarsin Yorumla Freedown54 1 yıl Yalan oldugunu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Krndşsinin hesabını bul, gerçek anlamda sosyal hesabı varsa oradan bilgilerini atsın sende ss al şikayet et. Kişisel bilgileri paylaşmak suç ve yasak.
Kişisel verilere izinsiz erişim 2 yıldan 4 yıla kadar başlıyor öyle bir şey yaparsa eğer şikayet edeceğini belirt bi halt yiyemez
Saool kardeşim
Ulann şu roblox insanlara neler yapıyor be
Blöf yapıyordur knka sakin ol
Yalan atmış ovispi jojugu
Ohh neyse sıyırdın knka bi dahakine dikkatli ol
Damaamdirr
Ağla
Kes dayı
Uza velet
Sus Habeş
Gebeş kaplumbağa
Nilüferr nerede kaldın
En fazla kimliğini atar. Yerini söyler bu yani
Panelci ne demek?
Insanlar kişisel bilgilerini bulan
@Elleira Böyle şeylere inanıyorsanız, Elimde sizin daha ilginizi çekecek bir şey var.
İlgilenmiyorum sağolun.
@Elleira İnanma arkadaşım böyle şeylere, arkadaşım dedim yanlış anlamazdın umarım
Yoo takılmıyorum öyle şeylere.
Ya daha önce bi arkadaştan duydum sadece yoksa inanıp inanmamak değil.
Soruya ayrı nick’e ayrı patladım awnwlewmslskdldm
Gülelim diye paylaştum aşkuum💅🏿
Mck 🩷🌸
Yalan soyluyor
Ya doğru söylüyorsa
Benim icin geçmişi önemli degil zaten ama
Yanlis yorum yaptım biraz sonra anlarsin
Yalan oldugunu
Bir şey olmaz
gerekeni yapacan
Bsiey olmaz