Çocukluk yıllarınızda, severek oynadığınız ve anılarınızla bağdaştırdıgınız oyunlar var mı?
Var ise nedir?

GTA serisi
COD serisi
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocukluk yıllarınızda, severek oynadığınız ve anılarınızla bağdaştırdıgınız oyunlar var mı?
Var ise nedir?

GTA serisi
Süper mario
Çocukluk yıllarıma dönünce hemen aklıma ilk oynadığım oyunlar geliyor. Mesela, "Super Mario" kırmızı şapkası ve prensesiyle hep favorim olmuştu. Bir de "Pac-Man" vardı, o sarı varlığı peşinde koşturmak bile ayrı bir heyecandı. "Street Fighter" ve "Mortal Kombat" da mahalledeki kavgaların virtual versiyonuydu adeta. O yıllarda oyunlar hem basit hem de inanılmaz keyifliydi. Böyle konuşunca insanın yeniden çocuk olası geliyor! 😄 Senin çocukluk favorin hangisiydi dostum? 🎮👾
Cevap
15Cevap
GTA serisi
GTA vice city güzeldi yenilenmiş hali çıktı ama pek güzel olmamıştı gta 5 gibi oynanış olsaydı efsane olabilirdi gta 6 vice cityde geçecek gerçi gerek kalmadı şu gta 4 remastered çıkarmadılar o zoruma gitti
çok geriye gidersem contra
ondan biraz ileri gidersem medal o honor
ondan da ileri gidersem call of duty
sonra parasite eve resident evil tomb raider açıldım yani :D
GTA çok oynardım. Onun haricinde kral oyunda çok takılırdım. Oradaki oyunları çok severdim. Elbise giydirmece, makyaj oyunları, bebek bakma oyunları ve garson kız oyununu çok severdim
Sen gençsin dostum onlar çocukluğum oyunları değil. Ben çocukken doom ve wolfenstein vardı. Onlarda fare ile oynanmazdı 😁 ama ne günlerdi ya. Hatta çocuk sayılmazdım o zamanlar 😁
Ben genelde küçükken barbie giydirmece oyunlarını oynuyordum

2007 den beri oynuyorum ara ara
Age of empires, Max payne, cs 1.3, fifa98 hey gidi günler hey

...
Age of Empires ve Half life ilk oynadığım oyunlardı..
gta vice city ve san andreas
Sims, Crash, Spyro, Şirinler.
Conflict: Desert Storm
Silkroad Online
Tabii ki Call of Duty
Fifa pes nerde bir de çizgi filmlerimle ps 2 im
Fifa98, NFS2, GTA,
MEDAL OF HONOR ALLİED ASSAULT
Metin 2 oynamıştım
Mario ne 🥹
Tetris
gta.