En sevdiğim oynadığım oyunlar ( Atari )
• Duck Hunt
• Super Mario
• Contra
• 1990 Tank
• Formula 1
• Road Fighter
• Spider Man
• Excite Bike
• Bomberman
• Olympic Games
• Circus
• Ninja Turtles
• Adventure Island 2
En sevdiğim oynadığım oyunlar ( PlayStation )
• Crash Bandicoot
• Spider Man
• Tomb Raider
• Jackie Chan
• Medal of Honor
• Stuart Little
• Driver
• 007 James Bond
En sevdiğim oynadığım oyunlar ( PlayStation 2 )
• Crash Bandicoot
• Spider Man
• Resident Evil 4
• Grand Theft Auto : Vice City
• Grand Theft Auto : San Andreas
• Need For Speed : Underground 2
• Mortal Kombat Shaolin Monks
• Scarface
• The Godfather
• Prince of Persia
• Medal of Honor
• Splinter Cell
• Hitman
• The Lord of The Rings : Return of The Kings
• 007 James Bond
• Hulk
• Tomb Raider
• Call of Duty
En sevdiğim oynadığım oyunlar ( Bilgisayar )
• Spider Man 3
• Max Payne
• Harry Potter
• Sanalika
• Bombom
Merhaba.
Benim gazoz kapaklarım vardı. Sonra yerini tasolara bırakmıştı. Henüz 6-7 yaşlarındaydım, ne de olsa...

Sonra top oynardım. 7-8 katlı binaların apartmanlaşmaların başladığı 90 larda... Babam hep kızardı. Ayakkabılarımı eskittiğim için... Gene de kızsa da severdi. Sevdiğini fazla göstermeden...

5 taş oynardık... Misketlerimiz le bazen. O misketlerde toprak ta az oynamadım. Renkli renkli. Leblebi tozu aldığım bakkaldan...

Uçurtmam vardı. Bir keresinde, gökyüzüne kaçırdım. Hala hatırlarım... İç çekerim zihnime kazınmış sanki, ne zaman uçurtma görsem de o an ' ı hatırlarım...
Bir de meşhur atari oyunlarım vardı. Hani böyle kocaman kasetleri vardı. Süper mario vardı. Hafızamı zorlayınca neler geldi aklıma...

Keyifli şeyler hatırlatan bir soruydu...
Teşekkürler.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Bizim zamanımız da beş taş çelik çomak seksek köşe kapmaca vardı dijital teknoloji yoktu ve çocuk ve insanlar daha yaratıcı zekiydi şimdi çocuklar ve gençlik bilgisayar dijital oyun oynamaktan aptal oluyordur çoğunluğu matematik de 4 işlemi bile bilimiyor yapamıyorum çip kola bilgisayar birde cafelerde bedava whapps peşindeler
Misket, beyblade, taso, beyzbol, evcilik, saklambaç, kutu kutu pense, altta çıkanın canı çıksın, uzun eşek, simiiiit, kör ebe, futbol, voleybol, isim şehir hayvan, izcilik, koşu.
Çocukluğum da dolu doluydum şimdi o bebeyi tanıyamazlar :D kendi kendime üzülüyorum la :D
Cevap
86Cevap
Fifa 2007 ydi sanırım ilk oyunum. O zamanlar bilgisayarım olmuştu. Pek futbol oyunlarını sevmesemde, o oyunla zaman geçirmek güzel geliyordu. Galiba sadece o olduğu için veya ilk oyunlarla tanışmam olduğu içinde olabilir. Güzel zamanlardı ama dönmek istemem. şu an ki oyunlar daha iyi benim için :).
Bilgisayarım olmadığı için ve de pek internet kafeye gitmediğim için genelde ateriden oyun oynardım. Süper Mario, batman, Popeyes, street fighter, road fighter, Tetris gibi bir çok oyunu çok oynardım 😅. Ah o eski günler🥺...
Yaa cok oyun var sega kasetli ateriler tetris pc ps1 ve diger serileri ben oyunlardan cok ortami mi cok ozluyorum aksam saat 7de baslardik resident evil metal gear silenthill tompraider niceleri gece 2 3e kadar devam ederdi :) oyun biterse degismeye giderdim yenisini alirdim bitmezse devam simdi yanliz oynamak uzucu
Bana norveçten teyzemler süper Nintendo getirmişlerdi efendim.. 5 tane oyun vardı.. Ama ben en çok süper Mario world ve efsane oyun street fighter oynuyordum.. En çok bunları seviyordum.. Gerçi tam anlamıyla oynayamasamda
Keşke hiç inmeseydik.. düşündüğün gibi bir çocukluğum yok malesef
Bizim oyunlarımız hep dışarıda oynanırdı.😊 Malum o dönemde evlerde bilgisayar ve İnternet yoktu. Fakat iyi ki de yoktu. Harika bir çocukluk yaşadım.
Müthişti, tek kelimeyle eşim misin oynardık🙈eskiden o kadar güzeldik i herkes birbirini tanır anneler kızlarını dahi o mahallenin çocuğuyla geçirdiği zaman için hiç endişe duymazdı. şimdi yanımızda kim oturuyor tanımıyor, küçük Bi kız çocuğuna ay tatlım cimcimem benim diyip sevemediğimiz Bi dünyada bulduk kendimizi😤
Seksek, saklambaç, yerden yüksek, ip atlama, körebe, evcilik, poliscilik, bana herşey yakışır diye program vardı ondaki gibi yapıp oyun oynuyorduk, bide fıkraları canlandırıyorduk
stardoll, empires and allies, habbo ve daha nelerrrr var
Bilgisayarda half life, cs, unreal tournament hatırlıyorum. İnternet ortamında da ilk garson kız oynamıştım. O günden sonra zaten kraloyun, oyunlar1, sueoyunlari, başka ne vardı hatırlamıyorum şu an, hep buralarda takılıyodum 😂😂
Küçükken efsane tetris -mario ve rally hastasıydım :D :D Evde sabahtan akşama kadar mario oynamışlığım ve btirimişliğim var :D
onun dışında ikinci konsolum olan PlayStation da gt2 crash bash oynuyordum :D
Ya bir tane oyun vardı, yataktayken neredeyim ben diye başlıyordu domates elma yetiştiriyordun evinde. Ters bacaklı devler vardı, canavar öldürme görevleri en sonda boss vardı internetten oynanıyordu. Çok güzel bir oyundu.

sanal olarak en çok bunu severdim Petville facebook oyunuydu
atari falan da çok oynardım Mario en sevdiklerimden
yaa ağlarım bak bu varya benim hayatımın yarısıydı çok duygulandımmm aksgjsvsnsvsjnsmdblaaç
Pembe panterin bi oyunu, bomba oyunu, şu çizgi filmi vardı üçgen vücut Johnny Bravo'nun silahlı yeşilli bi oyunu, ateş ve su, barbie giydirmece oyunları...
Atari oynardık, metal slug, Super Mario falan filan.
Ben bilmezdim bunları 9 aylık istop 9 taş bunlar var bende

Mortal Kombat, Street Fighter, Super Mario, Contra, Tekken
Cocuklugumda disarida misket, tornet, baseball, futbol, saklambac, tombik, yakan top, voleybol, basketbol oynadim. Amiga 500, atari ve commodore 64 vardi. Sonra simcity ve bazen tavla...
Bı tek GTA oynardım. Ben de senin gibi düşünüyorum, hikayesi eğlendiren bir oyun 🙂 sadece özgürce dolaşmayı seviyordum, kural yok sınır da yok oyunda 🙂
90 li yıllarda sokaklardan hiç eve gelmezdim. Sabah oyun oynamaya çıkar zar zor eve dönerdim. Oynadığım en çok oyunlar misket tadı saklambaç yakartop ve 9 taş oyunu olurdu
Bisiklet binerdim, GTA oynardım biraz daha büyüdüm Sanalika geçmişimiz oldu😂 sonra patene merak saldım ve büyüdüm the end.
Super Mario ile başlayan macerada Alex Kidd miracle world Doom 2 FIFA 99 Prince of persia ilk göz ağrılarımdı
Ateri oyunları kontra falan vardı oyun pek çok oyun vardı güzel tekrar bir ateri alıp oynamak isterim nostalji olsun diye.
90'larda oynanan yakan top, saklambaç, körebe, sek sek oyunlarını oynadım. Atariler 96'dan sonra gelince Süper Mario oynadım.

Bizim zamanımızda atari salonları vardı
Mortal combat stright figther bide bi oyun daha oynardıkta onu söyleyemem ayıp :D
Ben çocukluğumdan çok güzel seylee hatırlarım tasolar futbolcu kartları saklambaç vsvs simdiliker sadece telefon bağımlısı
Ben çocukluğumda atari vardı. Mario oynamayı çok severdim. Prensesi kurtarmak için debelenir dururdum :)
Saklambaç, seksek, super mario, stardoll, snake, gta. Ne günlerdi özledim. 😊
Evet ya sosisciyi severdim, sonra baktım kilo alcam bıraktım:)
vice city
san andereas
nfs underground
Fifa 97
Worms 2
Need for Speed 2: SE
:D
Gta2 , gta 3, midtown madness, nfs serileri, fifa 98-99
Superdi ozamanlr bidaha gelmz..
Belki hicbiseyim. yoktu ama cok mutluydum.
Simdi herseyim var yani eskiden hayal edemedigim ama mutlulugm yok.
Kollu atari makina vardı önce mortal combat, street fighther tekken 1 2 3
Misket
Dokuztaş
Yakartop
Prince of persia
Süpermario
Birdir bir, Uzun eşşek, Bilye, Dokuz Aylık, Çelik Çömlek😂😂
kendine aşık et çocukken bile belliydi s*refszligm wdhclxnslmc
Gta vice city, hot pursuit, medal of honor oynardım
Mahalle maçları. Saklambaç. Arkadaşlarla İnternet kafeye gidip counter, half life atmak.
Contra, mario, adventure ısland, sokakta da çelik çomak, taso, döt kazmaca
İlk resimdeki oyunu çok oynardım eskiden
galiba ben daha ağır oyunlar oynamışım. lara croft çok oynardım. sonra age of empires.
Oyunlr guzeldi cocuklugummu cok kotu tacize ugradim. yandim bunalim girdim genc olurken duygularim. degisti bir pislik yuzunden
Atari vardı tabancayla ördek vururdum it getirir gülerdi la öyle bi oyun var dı 😂
Sokakta oynardık biz çelik çomak misket saklambaç futbol fırıştak gibi
MSP vardı be hep oynardım bi ara hayatımı adamıştım (tabi yıllar oldu) MSP de tanışıp hala görüştüğüm arkadaşlarım var💃👯
Tarih de o zaman 1997 yılına götürmem gerek ki o zaman larda siz ler kundak ta idiniz sokakta futbol, vs
Ahh bende cok oynardım bunuuuu😂
Atari ve tetris oynardım
Tetris, Süper Mario o kadar.
Küçükken evcilik oynardık. Ben evi satardım 😎
Contra (Atari oyunları)
Fifa 2007-8
Cs 1.6
mahalle maçı uzun eşşek :D miskett
Street fighter oynadık atari salonlarında.
Bunu oynamıştım :D bir de yemek yapma oyunu vardı
Street figther oynardık
Mario ve tank oyunu bunların yeri banbaskaydi
saklambaç çelik çomak
gol atan kaleye, 9 aylık, alman kale. yani 90ların tüm sokak oyunlarını oynadım
Ben genelde çamurla oynardım
Evet ya garson kızı bende çok oynardım 😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?