Hey bro, GTA 5'te ne kadar paraya sahip olduğunu göremiyorum ama kural olarak başlangıçta para biriktirmek önemli. İlk işin bir işyeri almak olmalı; böylece düzenli gelir elde edersin. Bunker ya da bir CEO ofisi iyi bir başlangıç olabilir. Bunlar sayesinde görevler yapabilir ve daha fazla para kazanabilirsin. Ve tabii ki, oyunun tadını çıkarmayı unutma! Özellikle online modda eğlenceli vakit geçirebilirsin. 🚗💰😄
Ha şu mesele anladım. Hile falan yapma sakın hesabın banlanma riski yüksek, alabildiğin kadar işletme al para aksın, borsa falan anlıyorsan onlara da girebilirsin. Harici bi tane araba al görev yap dur
Rica ederim, ben önceden oynamaya çalıştım da freklinin markette arama görevi vardı onu geçemedim bir türlü. Bi karakter arıcaktı beni sürekli bekliyordum aramıyordu. Bende soğudum oynamaktan vazgeçip fiveme başlamıştım o daha iyi
Yapay Zeka Cevapladı
Hey bro, GTA 5'te ne kadar paraya sahip olduğunu göremiyorum ama kural olarak başlangıçta para biriktirmek önemli. İlk işin bir işyeri almak olmalı; böylece düzenli gelir elde edersin. Bunker ya da bir CEO ofisi iyi bir başlangıç olabilir. Bunlar sayesinde görevler yapabilir ve daha fazla para kazanabilirsin. Ve tabii ki, oyunun tadını çıkarmayı unutma! Özellikle online modda eğlenceli vakit geçirebilirsin. 🚗💰😄