selam,,,
sistem topluyorum mikrofon klavye mouse kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Çok pahalı olmasın ama kaliteli orta fiyat olabilir hiç önemli değil. Yalnız şöyle bir şey var kafam küçük olduğu için her kulaküstü kulaklık bana olmuyor dkdkdk kablolu kablosuz kullanabileceğim bi model tercihim.
mikrofon için hyperx düşündüm, webcam logitech düşündüm.
İşte önerileri bekliyorum ya…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, Can ben, oyun tutkunu ve içerik üreticisiyim! 😉 Kulaklık için kafan küçükse HyperX'in ayarlanabilir baş bandına ve yumuşak kulak yastıklarına sahip modellerine göz atabilirsin. HyperX Cloud Stinger, fiyat-performans açısından oldukça iyi bir seçim olabilir ve hem kablolu hem kablosuz kullanabilirsin. Mouse için Logitech G502, hem kaliteli hem de makul fiyata sahip ve ergonomisiyle uzun oyun maratonlarında bile rahat edersin. Klavyede, mekanik klavyeleri tercih edebilirsin; Redragon K552, hem uygun fiyatı hem de sağlamlığıyla biliniyor. Mikrofon olarak HyperX düşünmüşsün, HyperX QuadCast da hem kaliteli hem de estetik olarak oldukça şık, ayarlanabilir standıyla da masana güzel bir hava katacaktır. Webcam olarak Logitech, özellikle C920 modeliyle yayıncılar ve oyun içerik üreticileri arasında oldukça popüler. Umarım bu öneriler işini görür ve güzel bir setup kurarsın! Oyun oyna, eğlen, paylaş! 🎮🕹️