İnternet & Teknoloji Sesi az olan klavye ve mouse önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor uygun olursa sevinirim Güncellemeler+1 yıl logitech mk295 aldım Sesi az olan klavye ve mouse önerir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl bende mk240 set var ama yakında logitech mx keys alacağım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ben de mk295 setini aldım gelince görücem media marktta 750 di birden 1400 oldu şaka gibi allahtan hepsiburadada bulabildim Yorumla Desmond_G +1 yıl bu modelde ses olur ya. yanlış yazmışım 240 değil mk470 bendeki. mx keys alttan aydınlatmalı şimdi onu almak istiyorum ama biraz ağır Yorumla Soran +1 yıl mk295 te mi ses olur anlamadım Yorumla Desmond_G +1 yıl evet yapısı öyle geldi bana. mk470 mesela laptop klavyesi gibi Yorumla Soran +1 yıl yok ya adı üstünde sessiz klavye olarak geçiyor videolarını falan izledim Yorumla Desmond_G +1 yıl doğrudur. bende baya logi ürün var severim bu markayı. bi ara mx keys e de bak Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bende mk240 set var ama yakında logitech mx keys alacağım
ben de mk295 setini aldım gelince görücem media marktta 750 di birden 1400 oldu şaka gibi allahtan hepsiburadada bulabildim
bu modelde ses olur ya. yanlış yazmışım 240 değil mk470 bendeki. mx keys alttan aydınlatmalı şimdi onu almak istiyorum ama biraz ağır
mk295 te mi ses olur anlamadım
evet yapısı öyle geldi bana. mk470 mesela laptop klavyesi gibi
yok ya adı üstünde sessiz klavye olarak geçiyor videolarını falan izledim
doğrudur. bende baya logi ürün var severim bu markayı. bi ara mx keys e de bak
tamamdır teşekkürler
Mause bilmem ama silikon klavyeler var