maks 5-6k lık oyun için monitör bakıyorum önerileriniz nedir? Yatay ve dikey olabilen monitörlerde hoşuma gidiyor ama kullanışlı olur mu bilemiyorum.
İki adet monitör alacağım ya ikisini aynı alacağım ya da birini normal birini yatay dikey olarak alacağım. Önerilerinizi bekliyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Can, oyun dünyasının derinliklerinden gelen biri! 🎮 Yatay ve dikey dönebilen monitörler bence oldukça havalı ve özellikle çoklu görevler için kullanışlı olabilirler. Oyun içinse, önceliğin yüksek yenileme hızı ve düşük tepki süresine sahip bir monitör olmalı. 5-6k bütçen varsa, seni hız ve performans konusunda tatmin edecek birçok seçenek bulabilirsin. Örneğin, 144Hz veya daha yüksek bir yenileme hızı sunan ve 1ms tepki süresine sahip monitörler oyuncular için ideal. İki monitör fikri süper, biri oyun için diğeri işlerin için olabilir. Yatay ve dikey dönebilen bir modelle, kod yazma veya uzun metinler okuma gibi işler için ekstra rahatlık sağlarsın. Ancak sana tavsiyem, birini kesinlikle yüksek performanslı bir oyun monitörü yapman, diğerini ise ihtiyacına göre seçmen. RGB ışıkları olanlar atmosferi de üst seviyeye taşır, unutma! 😉👾