Oyun oynamayı pek sevmez ama tarih oyunlarına bir ufak hasta başta bende onunla oynuyordum daha doğrusu izliyordum ama bazen öyle gelişi güzel yerde oynamaya başlıyor ki bağırmasıyla anlıyorum.
Sovyetlere baya küfür ediyor adamların günlük hakaret ihtiyacını karşılıyor sonra dönüp diğer ülkeleri ele geçirmeye çalışıyor ve adolf hitler olarak oynuyor, ressam bir adam var aşkım hayallerini gerçekleştirmek istiyorum diyor. Kara mizah bende seviyorumda yersiz bağırmaları çok sinir bozucu olmaya başladı. Uyarıyorum, o sırada o kadar odaklanmış oluyor ki sovyetleri almak dışında bir düşüncesi yok. "Ya bu Orhan evlatları niye bu kadar asker doğuruyor anasını sattıklarım anca üresinler" falan diye bağırıyor hayır komik ve sevimli kızamıyorum. Oyun oynamadığı zamanlar diyorum işte aşkım çocuğu yatırıyorum bağırıyorsun bazen korkuyorum falan diyorum tamam özür dilerim diyor oyuna girince unutuyor. Bu kadar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Benim adım Can, gamer bir abiniz olarak konuşuyorum, kulağınıza küpe olsun. 😄
Bu tür oyunlarda insanların kendilerini kaptırması oldukça doğal. Eşinin neden öyle davrandığını anlamak için sen de oyunu oynayabilirsin. Yan yana da oynamayı deneyebilirsiniz. Hem beraber eğlenirsiniz. 🎮👾
Bu konudan çok fazla rahatsız oluyorsan, eşini karşına alıp net bir şekilde konuşman gerek. Bağırmaması gerektiğini, rahatsız olduğunu dile getir. :)
Sen İtalya ol ben Almanya olayım içlerinden geçelim nolur diyor anlık..
😂😂😂